x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Vindecări în Theta Healing

Vindecări în Theta Healing

de Romulus Popescu    |    23 Feb 2013   •   01:56
Vindecări în Theta Healing
Sursa foto: Thinkstock

Rămânem în rezonanţă cu frecvenţele terapiei promovată de Vianna Stibal, denumită de ea ThetaHealing.
În general afecţiunile corpului sunt provocate de sentimentele noastre negative. Deci, bolile provin din interiorul nostru, din cauza noastră, produse fiind de modul în care percepem sufleteşte viaţa din jurul nostru. Însă, există şi cauze externe care ne afectează fără aportul sentimentelor noastre negative. Una dintre aceste cauze o reprezintă oceanul de radiaţii la care suntem expuşi zilnic, acestea fiind produse de înaltele tehnologii ale ultimului secol, bazate pe frecvenţe iradiante. Şi sunt destule, ne scăldăm în ele vrând-nevrând la fiecare pas. Cu toate acestea se poate afirma că în faţa lor nu orice corp recţionează la fel, nu toţi avem acelaşi sistem de protecţie, aceeaşi imunitate.

Vianna Stibal descrie o procedură cu ajutorul căreia se pot elimina radiaţiile acumulate într-un organism. Paşii făcuţi în acest sens sunt expuşi în continuare.
“1. Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care este o parte din Tot Ceea Ce Există.
2. Vizualizaţi aducerea energiei prin tălpile picioarelor, deschizând fiecare chakră până la chakra coroanei. Ieşiţi în Univers într-un frumos glob de lumină.
3. Mergeţi dincolo de Univers, treceţi de luminile albe, de luminile mai întunecate, de lumina albă, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, ajungeţi la lumina albă, irizată, perlată, în al Şaptelea Plan al Existenţei.
4. Formulaţi comanda: «Atoatecreatorule, fă ca toate radiaţiile care nu servesc acestei persoane (numele persoanei) să fie extrase, schimbate şi trimise la lumina lui Dumnezeu. Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!»
5. Observaţi ca martori extragerea energiei şi trimiterea ei la lumina lui Dumnezeu.
6. Imediat ce procesul s-a încheiat, curăţaţi-vă (clătiţi-vă) şi reveniţi în propriul spaţiu. Coborâţi în Pământul-Mamă, aduceţi energia Pământului prin toate chakrele până la chakra coroanei şi apoi faceţi o întrerupere a energiei”.

Când vorbim despre vreo terapie, ne gândim că aceasta se petrece între terapeut şi pacientul respectiv. Dar există şi terapii de grup. Sunt posibile. Făcute de un singur terapeut. Într-adevăr, acestea sunt mai rare. Dar, există şi posibilitatea ca mai mulţi indivizi să poată ajuta un terapeut să realizeze vindecări. Vianna descrie modul de desfăşurare al unei astfel de terapii. “O singură persoană trebuie să fie practicantul. Ceilalţi aveau să stea în picioare în jurul mesei de masaj şi să trimită iubirea lor într-un anumit loc în care practicantul putea ajunge pentru a prelua prisosul iubirii şi pentru a aduce această iubire în corpul clientului. Astfel, urmând aceste instrucţiuni, m-am înălţat deasupra spaţiului meu, până la energia a Tot Ceea Ce Există, iar toţi cei care stăteau în jurul mesei îşi trimiteau iubirea către mine. Aşa a luat naştere Grupul de Vindecare... Iubirea necondiţionată este cea mai înaltă vibraţie din Univers. vindecarea în grup permite clientului să simtă cum e să primeşti iubire necondiţionată. Vindecarea în grup antrenează oamenii să-şi menţină concentrarea în Starea Theta şi îi ajută în dobândirea deprinderilor de vizualizare. De asemenea, le dă posibilitatea să împartă această iubire necondiţionată cu orice altă persoană, fără restricţii. Învăţaţi să preluaţi Energia Universală pentru a cocrea vindecare şi pentru a observa ca martor energia vindecătoare din corp. Atunci când o persoană nu simte iubirea necondiţionată, după o vindecare de grup, înseamnă că acea persoană are convingerea că nu poate accepta iubirea necondiţionată”.

Vindecarea în grup se desfăşoară prin stabilirea unei persoane care va fi practicantul, iar ceilalţi membri ai grupului pot sta în picioare în jurul celui ce urmează a fi tratat, “fie ţinând mâinile, fie doar trimiţând energia la Creator pentru a fi preluată de dincolo, de practicant.
Practicantul ar trebui să-şi aşeze ambele palme pe client, în modul cel mai potrivit”.

Paşii terapiei  după V. Stibal ar fi următorii:
“1. Oamenii în jurul cercului: Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care este o parte din Tot Ceea Ce Există.
2. Vizualizaţi-vă aducând energia prin picioare, deschizând fiecare chakră până la chakra coroanei. Ieşiţi în afara Universului, într-un frumos glob de lumină.
3. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de lumina mai întunecată, de lumina albă, de substanşa gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă, irizată, perlată, până în al Şaptelea Plan al Existenţei.
4. Oamenii din jurul cercului: Trimiteţi iubirea necondiţionată la puterea Creatorului şi menţineţi această iubire necondiţionată pentru a fi preluată de practicant.
5. Practicantul: Înălţaţi-vă la Creator şi formulaţi comanda: «Atoate creatorule, fă ca iubirea necondiţionată să fie trimisă prin fiecare celulă a acestei persoane (numele persoanei) şi să aibă loc o vindecare astăzi. Mulţimesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit”»
6. Practicantul: Preluaţi această iubire necondiţionată şi aduceţi energia jos. Apoi trimiteţi energia prin fiecare celulă a corpului persoanei, pentru a cocrea vindecarea.
7. Practicantul: Imediat ce procesul s-a încheiat, curăţaţi-vă (clătiţi-vă) şi reveniţi în propriul spaţiu. Coborâţi în Pământul-Mamă şi aduceţi energia prin tălpile picioarelor, prin toate chakrele până la chakra coroanei, apoi faceţi o Întrerupere a Energiei.
8. Oamenii din jurul cercului: Curăţaţi-vă (clătiţi-vă) şi reveniţi în propriul spaţiu. Coborâţi în Pamântul-Mamă, aduceţi energia prin tălpile picioarelor, prin toate chakrele până la chakra coroanei, apoi faceţi o Întrerupere a Energiei”. 

×
Subiecte în articol: theta healing