x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 Un medaliat olimpic la judo, bătut de un hoț de telefoane pe plajă la Copacabana

Un medaliat olimpic la judo, bătut de un hoț de telefoane pe plajă la Copacabana

10 Aug 2016   •   15:08
Un medaliat olimpic la judo, bătut de un hoț de telefoane pe plajă la Copacabana
Sursa foto: Gabriela Sabau/ judoinside.com

OLIMPIADA 2016. Proaspăt medaliat olimpic cu bronz la în concursul de judo de la Jocurile Olimpice, la categoria 73 kg, belgianul Dirk Van Tichelt a fost victima unei agresiuni la Rio de Janeiro, la începutul săptămânii, potrivit digisport.ro.

Sportivul din Belgia a sărit în ajutorul unui coleg căruia îi fusese furat telefonul, dar în timpul urmăririi a fost lovit în față de o altă persoană, angajată la un hotel în care hoața a intrat pentru a se ascunde.

Van Tichelt (32 de ani) câștigase medalia de bronz la judo, categoria 73 kg, cu doar câteva ore înainte și se afla la plajă pentru a sărbători succesul.

"Telefonul partenerului său de antrenament a fost furat, iar Dirk Van Tichelt a fugit după hoţ. O altă persoană l-a lovit în faţă în timpul urmăririi. Poliţia era la faţa locului și Dirk a depus o plângere. Apoi, a mers la spital pentru un control, dar controlul a arătat că nu are nimic grav", a declarat Luc Rampaer, directorul de comunicaţii al Comitetului Olimpic Belgian, potrivit francezilor de la L'Equipe.

×