x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 Usain Bolt ştie ce va face după Olimpiadă! Are legătură cu ''Prima Doamnă''

Usain Bolt ştie ce va face după Olimpiadă! Are legătură cu ''Prima Doamnă''

21 Aug 2016   •   17:05
Usain Bolt ştie ce va face după Olimpiadă! Are legătură cu ''Prima Doamnă''

''Preşedintele'' Usain Bolt, considerat cel mai rapid om din lume, se pare că doreşte să se căsătorească după Olimpiada de la Rio, arată Daily Mail, care o citează pe sora sportivului, Christine Bolt-Hylton.

Aceasta a declarat pentru The Sun că ''este o posibilitate foarte mare'' ca Bolt să se logodească cu prietena sa, Kasi Bennett, în vârstă de 26 de ani. Cei doi sunt împreună de peste doi ani, iar sportivul jamaican a descris-o pe Bennett drept ''o persoană specială'' din viaţa lui şi a alintat-o în mai multe rânduri numind-o ''Prima Doamnă''.

Anunţul surorii lui Bolt vine după ce mama sportivului, Jennifer, a declarat că după ce cariera olimpică a fiului ei va lua sfârşit, acesta ar trebui să "se aşeze la casa lui'' pentru că ea îşi doreşte nepoţi. ''Sper să se aşeze la casa lui, să se însoare şi să-şi întemeieze o familie'', a spus aceasta pentru CNN. ''Ştiu că aşa va fi pentru că mi-a spus de multe ori că îşi va întemeia o familie'', a adăugat aceasta.

Sprinterul în vârstă de 30 de ani a făcut publică, în ianuarie, relaţia cu jamaicanca Kasi Bennett. Aceasta l-a susţinut pe parcursul competiţiilor de la Rio şi a postat numeroase mesaje de încurajare pe reţelele de socializare.

Marea vedetă a atletismului mondial a devenit primul atlet din istorie care reuşeşte să câştige medalia de aur în proba regină a sprintului la trei ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, după ce s-a impus în finala cursei de 100 m de la Rio de Janeiro. Tot la Rio, Bolt şi-a trecut în palmares a opta medalie olimpică de aur după ce a câştigat finala probei de 200 m, dar şi a noua medalie olimpică de aur din carieră şi a treia la actuala ediţie a JO, în finala probei de 4x100 m, desfăşurată vineri.

Sursa: AGERPRES

×