x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special 130 de milioane de lei, mii de abonamente gratuite si zeci de alte premii saptam

130 de milioane de lei, mii de abonamente gratuite si zeci de alte premii saptam

04 Iun 2004   •   00:00

CONCURS

Maine se incheie Perioada Rosie a Concursului Toate 3, in care s-au castigat 130 de milioane, mii de abonamente si zeci de premii in obiecte. De luni, Toate 3 continua cu Perioada Galbena. Au fost acordate pana acum 130 de milioane, mii de abonamente si ziare gratuite si zeci de premii saptamanale.
CATALIN PRUTEANU

Maine se va incheia Perioada Rosie a Concursului Toate 3. In cele trei saptamani de concurs desfasurate pana acum, Jurnalul National a dat premii in bani in valoare de 130 de milioane de lei din totalul de 540 de milioane. Aurel Parvanescu, sculermatriter din Bucuresti, este castigatorul care a luat cel mai mare premiu in bani: un Jackpot de 40 de milioane de lei, in prima saptamana de concurs. Aurel Parvanescu nu a trebuit decat sa cumpere Jurnalul National si sa verifice daca seria de pe talonul din prima pagina corespunde cu cea din interiorul ziarului. Luni, Ileana Vlad din Ploiesti a luat alte 30 de milioane la Jackpot.

Au fost castigate instant peste 1.500 de abonamente la Jurnalul National si s-au castigat mii de ziare gratuite.

Jurnalul National a oferit pana acum 66 de premii saptamanale. Nu pierdeti ziarul de maine, pentru ca alte 33 de premii vor fi oferite cititorilor.

Perioada Rosie a Concursului nostru Toate 3 se incheie maine, dar concursul continua cu Perioada Galbena, asa ca nu uitati sa trimiteti cate trei taloane pana pe data de 12 iunie pentru a participa la tragerea la sorti a primului Mitsubishi oferit, dintre cele trei puse la bataie de ziarul nostru.

De luni incepe perioada Galbena a Concursului Jurnalului National Toate 3, in care se vor castiga la fel de multe premii in bani, in obiecte si in abonamente gratuite la Jurnalul National. Nu pierdeti ziarul de maine, ca sa vedeti daca sunteti unul dintre cei 33 de castigatori ai premiilor in obiecte!
×
Subiecte în articol: special milioane premii