x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Antena 1 isi plange mortii

Antena 1 isi plange mortii

24 Mai 2004   •   00:00

ULTIMA ORA

Ziaristii Elena Popescu, in varsta de 26 de ani, si Ionut Barbu, 25 de ani, corespondenti ai Antenei 1 si-au pierdut viata luni dimineata, in timp ce filmau tragicul accident petrecut la Mihailesti. Chemati imediat la fata locului, pompierii au trecut la lichidarea incendiului, iar ziaristii au inceput sa filmeze. La numai citeva minute, a urmat o explozie devastatoare, care a pulverizat TIR-ul si a facut un crater de cel putin 10 metri adincime si 40 de metri in diametru. Pana la data difuzarii acestui comunicat, in urma accidentului isi pierdusera viata 16 oameni si 11 erau raniti.

Elena si Ionut au fost printre primii ziaristi aflati la Mihailesti si s-au apropiat de locul accidentului din dorinta ca imaginile sa reflecte cat mai bine ce s-a intamplat la fata locului. Numele celor doi vor figura de acum pe nenumaratele liste cu ziaristi care au murit la datorie.

Elena Popescu s-a nascut la Ramnicu Sarat, judetul Buzau, pe 28.11.1977, era redactor sef al ATN Trust Press Buzau (care cuprinde Radio Campus si saptamanalul Viata Buzaului) si corespondent al Antenei 1 de doua luni. Absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Stiinte Politice, jurnalista Antenei 1 avea ca hobby-uri muzica, lectura si calatoriile.

Ionut Barbu s-a nascut la Buzau pe 12.10.1978, era corepondent al Antenei 1 din 2003 si absolvise Universitatea Politehnica Bucuresti. Era pasionat de filme.

Elena si Ionut mai au, fiecare, cate un frate. Ambii erau necasatoriti.

Antena 1 este alaturi de familiile indoliate.

Dumnezeu sa-i odihneasca!

×
Subiecte în articol: eveniment