x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Antonescu: Pe ce anume ar trebui să ne batem noi, astăzi, cu Traian Băsescu?

Antonescu: Pe ce anume ar trebui să ne batem noi, astăzi, cu Traian Băsescu?

07 Apr 2014   •   08:41
Antonescu: Pe ce anume ar trebui să ne batem noi, astăzi, cu Traian Băsescu?
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că formaţiunea sa nu mai are pe ce să se lupte cu preşedintele Traian Băsescu, în condiţiile în care ultimii ani a dus mai multe bătălii cu acesta cu privire la referendumul de suspendare sau învestirea primului-ministru.

"Nu mai avem pe ce să dăm bătălia cu Traian Băsescu. Când a fost bătălia referendumului, fără să acuz pe nimeni, atunci aveam o bătălie, dar s-a pierdut. Când a fost vorba de învestirea primului-ministru şi de pactul de coabitare atunci tonul declaraţiilor era acelaşi. (...) Eu am încercat să lupt pe cât am putut, şi PNL, cu Traian Băsescu atâta vreme cât aveam pe ce să ne luptăm. Pe ce anume ar trebui să ne batem noi, astăzi, cu Traian Băsescu?", a declarat preşedintele PNL, aseară, la România TV.

Potrivit lui Antonescu, Traian Băsescu are mai puţină putere acum decât avea în 2011 sau 2012.

"Este evident că Traian Băsescu are mai puţină putere acum decât avea în 2011, decât avea în 2012 până la faimosul Guvern Ponta 1, până la faimoasa cădere a Guvernului Ungureanu, până la referendum şi până la alegerile din decembrie", a mai spus liderul liberal.

×