x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Casele pentru tineri copii de consilieri locali

Casele pentru tineri copii de consilieri locali

02 Apr 2004   •   00:00

In cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului Local Ramnicu Valcea a fost aprobata lista cu solicitantii de locuinte destinate inchirierii tinerilor cu varste de pana in 35 de ani.

Doctrina abuzului. Consilierii locali au aprobat aceasta lista, pe care se regasesc odraslele unora dintre ei, salariati ai Primariei Ramnicului sau rude ale acestora, politicieni. Pentru cele 108 apartamente au fost depuse la Fondul Locativ peste 800 de cereri. „Coincidenta": in capul listei au ajuns solicitanti cu pile, persoane influente in administratia publica locala sau viata politica. Consilieri locali apartinand mai multor partide au votat in sedinta pentru ca odraslele lor sa primeasca apartamente construite de ANL.

Copii fericiti. Trei consilieri, Veronica Belgun - PRM, Dumitru Cumpanasu - PSD si Mihai Moldoveanu - PNL au ridicat mana atunci cand a fost supusa la vot lista cu beneficiarii. Daniel Gabriel Belgun, Madalina Preda Cumpanasu si Mihaela Roxana Moldoveanu sunt cei trei copii ai consilierilor care vor avea prilejul sa locuiasca in niste apartamente aranjate dupa ultimele standarde occidentale. Mai mult, din Comisia pentru Invatamant, Culte, Sanatate, Cultura, Protectie Sociala, Activitati Sportive si de Agrement, care a analizat dosarele tuturor solicitantilor, au facut parte si doi consilieri care si-au sfatuit copiii sa-si depuna dosare: Mihai Moldoveanu si Dumitru Cumpanasu.

Lista rusinii. O locuinta va primi si Geanina Ionescu, sotia purtatorului de cuvant al Primariei Ramnicului, Daniel Ionescu. Pe lista se mai regasesc o sumedenie de salariati ai Primariei sau rude ale acestora: Elena Daniela Cherascu, nepoata secretarului Primariei, Toma Mihaescu, Ivan Elena Laura, salariata a Primariei si Simona Darcle Miftode. Tot aici o gasim pe Rodica Buican, sotia consilierului judetean liberal Cristian Buican. (Octavian Herta)

×
Subiecte în articol: eveniment