x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cine va lua, totusi, Cerbul de coarne?

Cine va lua, totusi, Cerbul de coarne?

22 Iun 2004   •   00:00

EVENIMENT

Marea surpriza a preselectiei pentru Cerbul de Aur este retragerea singurei soliste cu sanse adevarate de a ajunge pe scena de la Brasov. Miki, caci despre ea este vorba, s-a inscris in ultima zi, la 6 iunie, si a renuntat acum o saptamana. De ce?
DANA ANDRONIE, CATALINA IANCU

Desi Miki s-a retras din concurs, ieri am primit, totusi, de la TVR un comunicat prin care eram anuntati de participarea ei la preselectie, la 3 iulie, alaturi de alti 14 cantareti si trupe pentru cele trei locuri destinate romanilor la Cerb, festival care va avea loc intre 22-25 iulie.

14, NU 15. Cum de Miki a inaintat precum racul, inapoi? Singurul raspuns pe care l-am primit, din partea impresarului, a fost: "No comment". Se pare ca piesa "Fara tine" a iscat un intreg taraboi. Solista nu stia daca va putea participa la Cerb cantand in duet cu Pepe. La randul lui, TVR-ul nu stia daca sa accepte sau nu intrarea celor doi in concurs. Pana acum, nici un duet nu a mai ajuns la Festivalul de la Brasov. Insa, din cauze neelucidate (inca), Miki a anuntat TVR-ul ca nu mai participa. Cu toate ca, pana la urma, piesa fusese acceptata. Ce se va intampla acum cand au ramas doar 14 in loc de 15 alesi pentru batalia celor trei locuri?

DA CERBUL PE O CAPRIOARA. Acum ca s-a retras Miki, Mandinga are si mai multe sanse: "N-am mai participat la festivaluri mari. Dar suntem foarte optimisti, mai ales ca Mandinga canta live", ne-a declarat impresarul trupei. Si-au inscris piesa "Numai tu", tot pe ultima suta de metri. Silvia Stefanescu il are pe "Raining man" pentru preselectie. Daca are sanse sa ajunga la Brasov? "De ce nu? Toata lumea are sanse egale". Razvan Crivaci va participa singur, pentru ca Liviu Sorescu va fi plecat din tara. Va canta o doina ("Ailein Duinn"), in galeza si cu un fluier grecesc. "Voi face tot posibilul sa ajung la Brasov. Anul acesta chiar vreau Cerbul!". Cu "Iubire cu imprumut" Cornel Ilie de la Vank crede ca merge la castig! "Cu asemenea contracandidati, sigur vom lua Cerbul. Si-l vom vinde. Facem schimb cu o caprioara, tot de aur!".

"INTEPATORI". Dar cine sunt contracandidatii? In functie de barometrul de notorietate, iata care-i lista: Maria Radu, Marta Hristea, 69 (care s-a lansat cu "Deasupra ei"), Connexiuni, Spin (cinci baieti si Roxana, ex Cappucino), Florin Cristian Nistor (elev la Colegiul "Cantemir Voda"), Lacramioara Popescu (care a cantat alaturi de Toto Cutgno la Cerbul din 1993), Mihai Andrei Mos (prezentator de radio, in Cluj, si cantaret de jazz), Mirage (doua fete si doi baieti din Bucuresti) si Slang (cinci baieti si-o fata care canta jazz).

Gloria Gaynor va canta la Bucuresti!

Managerul reginei muzicii disco a confirmat faptul ca aceasta vine, pana la urma in Romania, la 3 iulie. Gloria Gaynor n-a contramandat turneele, desi starea sanatatii sale este destul de precara. Ea va sustine la Bucuresti un recital de 30 minute, transmis in direct la TVR 1. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, la finalul spectacolului de selectie a concurentilor care vor participa la Festivalul Cerbul de Aur.

×
Subiecte în articol: eveniment cerbul