x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special COD ROŞU

COD ROŞU

06 Feb 2012   •   21:00
COD ROŞU
Ionel Blanculescu, odinioara mai-marele parcarilor Bancorex, s-a gandit sa scuteasca tarisoara de efortul de a mai cauta tehnocratul-minune si a recunoscut, plin de modestie si smerenie, ca el e ala. Sigur, nu l-a intrebat nimeni inainte daca l-a incurcat cineva cu vreo pro­punere, da’, daca tot era printr-un studio tv, a dat-o 'pe surse' in direct. Si, dupa aia, n-a mai contenit cu turele de teren intre televiziunile de stiri, toate dornice sa-i soarba de pe buze intelepciunea de sef peste barierele unde parca odinioara Hrebenciuc.

Se acorda prefectului Atanasoae. Pentru ca e prefect si nu trebuia sa fie, pentru ca e mai prost ca Igas. Si nu si-ar fi dat nimeni seama daca ar fi tacut. Dar Atanasoae n-a putut si a declarat ca varful codului portocaliu va fi in Bucuresti. Atanasoae, e adevarat ca tara te vrea prost, nu meteorolog, asa ca ia varful codului portocaliu si bagati-l in cur. Dar incet si trist, nu vezi ca e criza in lume si tu esti prefect?

Se acorda tovarasului Theodor Stolojan. Trezit din somn, fostul numarator de dolari de pe vremea lui Ceausescu a declarat dupa sacrificarea Guvernului Boc Emil: 'Curat romanesc – daca ceva merge, atunci trebuie schimbat'. Si noi care credeam ca Igas e singurul picat de pe alta planeta. 'Draga Stolo' iese din scena asa cum a mai facut-o pana acum: cerandu-se afara! A facut-o cand era catindat la Cotroceni, a facut-o cand era catindat la functia de premier, iar acum e pentru ultima data. Draga Stolo, pa!

Militianul 'Troian' Igas nici n-a apucat bine sa astepte se raceasca-n constiinta publica efectul devastator al realitatii imbucuratoare ca nici o localitate nu era 'vadita' de energie electrica si a lovit din nou devastator. Invingator la puncte, in urma unui balotaj contestat, la o varsta cand altii termina masterate, in lupta dreapta cu bacalaureatul, fostul DJ din Pecica s-a apucat sa rescrie fizica in fata prefectilor portocalii si i-a avertizat taios sa nu cumva sa se lase surprinsi de tempe­raturile de 'minus zero grade'.

×
Subiecte în articol: special cod rosu