x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cum a slăbit Silviu Prigoană 20 de kilograme în 3 luni de zile

Cum a slăbit Silviu Prigoană 20 de kilograme în 3 luni de zile

27 Sep 2012   •   08:42
Cum a slăbit Silviu Prigoană 20 de kilograme în 3 luni de zile

Ce face un barbat in pragul varstei de 50 de ani? Poate ca multi nu fac decat sa schimbe prefixul. Nu si Silviu Prigoana. Divorteaza (de Bahmu), demisioneaza (din PDL), slabeste 20 de kilograme – si promite sa mai dea jos pe atat, isi lasa barba si se imbraca all-black, ca sa-si accentueze reducerea dimensiunilor corporale.

Asta cu slabitul zice ca nu-i din cauza de suparare (pe Bahmu, pe viata). 'Pe la jumatatea lunii iulie, asadar cu o luna inainte de a fi vorba de divort, am decis ca nu sunt masochist. Aveam 112 kile si ma durea proteza. Cu cat ma ingrasam, crestea presiunea pe ea si, evident, mi-era tot mai greu sa ma deplasez. Asa ca urmeaza sa ajung la greutatea mea normala, de 70 de kilograme'.

Usor de zis, iar Prigoana sustine ca e si usor de facut: 'Nu m-am dus la doctor, n-am citit carti. Nu am facut decat sa aplic dieta bunicilor nostri, care nu aveau la indemana atatea alimente semipreparate si fast-food. E foarte simplu: dimineata fructe, la pranz o ciorba si o salata de verdeturi si cu 20 de grame de branza rasa, seara legume gratinate, cu mujdei de usturoi. In rest, multa, multa apa. Ti-e foame, bagi apa, ca se umple stomacul si e mai bine. Cand mananc, mananc pe saturate. Cine nu ma crede, sa incerce sa manance vinete feliate si dovlecei, puse pe gratar si drese cu mujdei. Nu-ti mai trebuie nimic. O data pe saptamana, merge si o bucata de friptura de vita, cu un pahar de vin. In afara de paharul asta, am renuntat complet la alcool. Nu ma ating nici de paine, de fainoase. In general, evit orice contine gluten si glucide. Nu consum nici lactate, in afara de laptele din cafeaua de dimineata'.

×