x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Deputatul Raj Tunaru si-a ciocnit masina

Deputatul Raj Tunaru si-a ciocnit masina

14 Apr 2004   •   00:00

Deputatul independent Raj Tunaru a fost implicat, luni seara, intr-un accident de circulatie. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime omenesti. Demnitarul se afla la volanul unui Nissan si se indrepta catre Pitesti.

Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 18:30, pe Drumul National 67 A, in imediata apropiere a municipiului Ramnicu- Valcea. Deputatul se afla la volanul autoturismului sau, un Nissan cu numarul de inmatriculare HD-77-LUK, si se indrepta dinspre Ramnicu-Valcea catre Pitesti. „La un moment dat, dl Raj Tunaru s-a angajat in depasirea unui Fiat Croma, care circula in aceeasi directie de mers. In acest moment, soferul Fiatului a virat stanga, intrand lateral in Nissan", ne-a declarat inspectorul principal Gabriel Ciobotoiu, din cadrul IPJ Valcea.

Testati cu fiola

Impactul a facut ca ambele masini sa iasa in „decor". Autoturismele au suferit avarii usoare, iar Nicoleta B., in varsta de 27 de ani, pasagera in Fiat, a fost transportata la spital cu fractura la mana stanga. Politistii spun ca, pe portiunea de drum pe care s-a intamplat evenimentul, depasirea nu este interzisa. „Deocamdata, nu putem spune cine este vinovat de producerea acestui accident. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza tehnica auto, pentru a stabili cu exactitate mecanismul producerii accidentului si pentru a stabili vinovatia", au precizat sursele citate. Atat deputatului Raj Tunaru, cat si celuilalt sofer le-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

"Fiatul mergea incetinel"

Parlamentarul era singur in autoturismul sau Nissan si a declarat ca se indrepta catre Bucuresti unde, spre seara, avea o intalnire cu niste prieteni, sa joace un meci de fotbal si sa ciocneasca oua rosii. „Am intrat in depasirea unui Fiat alb care mergea incetinel si nu dadea semne ca ar avea vreo alta intentie, decat aceea de a merge inainte.

Cand am ajuns cam prin dreptul portbagajului Fiatului, aceasta a facut brusc stanga cu intentia de a intra pe un drum lateral, in localitate. Pentru ca nu am avut incotro, am facut si eu stanga. Nu am reusit sa iau bine virajul si am acrosat Fiatul", a declarat Raj Tunaru.

Tunaru: "Nu am baut nimic"

„Dumnezeu a avut grija de noi si se vede ca ne iubeste. Parca ne-a luat cu mana si ne-a transplantat in sant", mai spune deputatul. Raj Tunaru a mai spus ca nu bause nimic cu 24 de ore inainte de producerea accidentului si ca politia i-a pus fiola si a constatat acest lucru.

O femeie care se afla in Fiat a fost lovita la mana, dar nu grav. I s-a pus un bandaj si i s-a facut o radiografie. Ouale rosii care urmau sa fie ciocnite dupa meci s-au spart si ele. Autoturismul deputatului a fost transportat cu o platforma la Bucuresti.

Ion Alexandru, Dana Piciu


Parlamentarii si accidentele lor

Cazul deputatului Tunaru nu este singular in breasla domniei sale. Pe 12 martie, autoturismul deputatei PNL Mona Musca a fost implicat intr-un accident in apropiere de satul buzoian Candesti. Autovehiculul delegatiei liberale a intrat in coliziune cu o caruta. In urma coliziunii, unul dintre cei doi barbati aflati in atelaj a suferit cateva rani usoare. Pe 14 aprilie 2001, deputatul PSD de Caras-Severin, Dan Grigore Rasovan, a fost implicat si el intr-un accident de circulatie. Autoturismul Dacia Nova, condus chiar de deputatul Rasovan, l-a spulberat pur si simplu pe minorul Teofil Eugen Alexan, de 11 ani, care se plimba cu bicicleta. Ultimul, dar nu si cel din urma demnitar cu peripetii rutiere este senatorul PSD Antonie Iorgovan. Anul trecut, acesta a lovit un ?? pe o trecere de pietoni din cartierul Colentina.

×
Subiecte în articol: eveniment tunaru raj tunaru