x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special EVENIMENT/Stirile zilei

EVENIMENT/Stirile zilei

17 Dec 2004   •   00:00

18 decembrie 2004

Europa Libera - Ziaristii returneaza medaliile lui Iliescu

Un grup de 15 jurnalisti care au lucrat sau lucreaza la postul de radio Europa Libera au adresat ieri o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu in care mentioneaza ca ii inapoiaza decoratiile si medaliile pe care le-au primit, informeaza Mediafax. "Clubul purtatorilor de distinctii de stat ar trebui sa fie si in Romania unul select. Daca am accepta sa mai facem parte din el, am incalca principiile pentru care am militat", se arata in scrisoare.

Lansare CD - Album de colinde scos de politisti

Zece politisti mureseni si-au lansat ieri, intr-un cadru festiv, la sediul IPJ din Targu-Mures, un album de colinde, transmite Mediafax. Aparatorii legii, sase barbati si patru femei, au inregistrat CD-ul "Colinde" intr-un studio de radio din Targu-Mures. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Murtes, Livia Popa, care este unul dintre interpreti, albumul nu va putea fi comercializat, ci va fi oferit de Craciun numai colegilor din Inspectorat.

Spectacol - Colinde pe Dealul Mitropoliei

Cete de colindatori din intreaga tara l-au colindat ieri la Palatul Patriarhiei pe Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist. De asemenea, oaspeti ai Patriarhiei Romane au fost copiii din Russe, Bulgaria. Cu acest prilej s-au decernat si premiile concursului de creatie Icoana din sufletul copilului. (Eugenia Mihalcea)

Rasplata - Premiu pentru chirurgul Ioan Lascar

Seful clinicii de chirugie plastica si reconstructie de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresi, profesorul Ioan Lascar, a fost rasplatit cu premiul de excelenta pentru cea mai importanta premiera medicala in Romania, pentru extirparea unei tumori gigant in cazul Lucicai Bunghez, informeaza Mediafax. Decernarea premiului a avut loc joi seara, in cadrul primei editii a Premiilor de excelenta Medic.ro-2004. De asemenea, au fost acordate 20 de premii la sectiunea stiintifica medicala, care include 17 specialitati.

Fotografie de Jurnal - Nu ratati expozitia la Teatrul National!

Jurnalul National va asteapta in fiecare zi in foaierul Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti pentru a vizita expozitia "Fotografie de Jurnal", insotita de proiectii de fotoreportaje realizate in anul 2004.
×
Subiecte în articol: eveniment