x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Filmul de dinaintea mortii

Filmul de dinaintea mortii

26 Mai 2004   •   00:00

EVENIMENT
Imagini teribile care reprezinta cea mai puternica proba in ancheta tragediei de la Mihailesti. Cele 27 de secunde care aveau sa desparta viata de moarte cuprind ultimele cadre surprinse de Ionut Barbu in fatidica zi de 24 mai 2004. Cuvantul imortalizare are aici sensul cel mai deplin. Jurnalul National a facut o ampla ancheta privind Dosarul Mihailesti.

Exclusiv

Imaginile pentru care si-au dat viata jurnalistii Elena Popescu si Ionut Barbu.

NOTA: Pentru a fi adus la o marime acceptabila, filmul a fost comprimat. Pentru a-l viziona, aveti nevoie de un player AVI si de codec-ul DivX 5.11, pe care il puteti descarca gratuit de aici. Recomandam sa salvati filmul pe propriul PC pentru o vizionare corecta (Click-dreapta pe link si alegeti Save Target As).


In cazul in care nu puteti accesa filmul, incercati mai tirziu (cca 2-3 min). Numarul de accesari simultane a fost optimizat pentru a lasa suficienta banda pentru restul site-ului.

Ultima varianta pusa pe site este de 5.6mb si este reproducerea integrala a filmului recuperat de pe banda. Diferentele de marime fata de prima varianta vin din optmizare. Ultimele cadre, in care apare o camera, sint imagini de la o inregistrare anterioara accidentului, banda fiind refolosita (o practica normala in televiziune).

×
Subiecte în articol: eveniment