x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Galati - Prezenta ridicata la vot

Galati - Prezenta ridicata la vot

21 Iun 2004   •   00:00

Batalia pentru fotoliul de primar al municipiului Galati s-a dat intre actualul primar, Dumitru Nicolae (PSD), si Eugen Durbaca (PUR).

Dumitru Nicolae a votat singur la Sectia de votare numarul 6, la 30 de minute de la deschiderea sectiei. "Am votat contra mafiei. Asta am facut azi. Am votat pe unul care stie sa lupte cu ea si acela sunt eu. Trebuie odata ca orasul acesta sa se primeneasca", ne-a declarat candidatul PSD, Dumitru Nicolae.

In miezul zilei, Eugen Durbaca a venit la sectia de votare insotit de familie si de staff-ul de campanie. "Am votat pentru ca, la fel ca si cetatenii Galatiului, doresc binele orasului. Galatiul trebuie sa devina un oras prosper, cu locuri de munca pentru tineret si cu o viata mai buna pentru varstnici. Voi merge la fiecare dintre sectiile de votare, ca lumea sa vada cine este candidatul PUR la Primaria orasului, pentru a fi in cunostinta de cauza si pentru a vedea ca sunt alaturi de ei", a declarat Eugen Durbaca la iesirea de la vot.

Datele oferite de oficialii Biroului Electoral Municipal Galati aratau ca la ora 12:00, populatia cu drept de vot a orasului se prezentase in proportie de 20% la urne, procent cu mult mai mare fata de primul tur de scrutin, cand la aceeasi ora se inregistra o prezenta de doar 6,14%. (Erik Hoosz)

SUMAR - ALEGERI LOCALE - 20 iunie 2004

EDITIA I

Tinerii clujeni nu au putut alege primarul

Cabine cu fata la perete

VIP-uri la vot

Ambulanta in alerta la Iasi

Sechelariu, in ilegalitate

Prezenta ridicata la vot
×
Subiecte în articol: eveniment