x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Huiduieli pentru bancnota lui Dinel

Huiduieli pentru bancnota lui Dinel

02 Iun 2004   •   00:00

Vizita-fulger a liderului FD, Petre Roman, luni seara, la Craiova. Liderul Fortei Democrate s-a deplasat in Piata din cartierul Craiovita Noua, impreuna cu presedintele organizatiei doljene a partidului, Dinel Staicu, de asemenea presedinte al U Craiova si actualul primar al Craiovei, Vasile Bulucea, candidat pentru un nou mandat din partea FD.

CRISTIAN VASILCOIU

Entuziasmul multimii avea sa se transforme insa in huiduieli si fluieraturi, chiar in timpul discursului primarului Bulucea. Motivul: dintr-un deltaplan care survola piata la mica inaltime au fost aruncate numeroase bancnote de "50.000 de euroi", copii fidele ale celor de 50.000 de lei, dar inscriptionate cu figura lui Dinel Staicu, de asemenea candidat pentru Consiliul Judetean Dolj. Crezand, inital, ca este vorba despre bancnote reale de 50.000 de lei, oamenii s-au imbulzit pentru a apucat cat mai multe. Abia dupa ce au realizat ca bancnotele reprezinta, de fapt, "manifeste electorale", localnicii s-au pus pe fluieraturi si huiduieli, desi acestea au de fapt o anume valoare: cea a unui bilet de intrare pe stadionul "Ion Oblemenco" in turul Campionatului 2004-2005.

Staicu risca sa se aleaga cu dosar penal

Surse din cadrul Ministerului Public precizeaza ca nu este exclus ca Dinel Staicu sa se aleaga cu un dosar penal, pentru producerea acestor bancnote. Cauza: hartiile de "50.000 de euroi" le imita foarte mult pe cele de 50.000 de lei, fiind copiate chiar si unele insemne de siguranta.
×
Subiecte în articol: eveniment