x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, audiati la Parchet

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, audiati la Parchet

24 Iun 2004   •   00:00

EVENIMENT

Dosarul in care nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost arestat pentru consum de droguri, iar fiica acestuia - Raluca - este anchetata, devine din ce in ce mai stufos, de la o zi la alta. La Parchet au fost audiati ieri, discret, Ileana Lazariuc si fiul lui Ion Tiriac.

VIP-uri la Parchet

MIRUNA PASA

Criganuta Elena, cunoscuta drept Ileana Lazariuc, si Ion Alexandru Tiriac au fost audiati vreme de cateva ore in legatura cu infractiuni legate de traficul si consumul de droguri. Conform surselor judiciare, dosarul in care cei doi au fost adusi la Parchetul General ar viza o retea vasta de trafic si consum de droguri in care sunt implicate o serie de alte personaje importante.

O ancheta discreta

Cum "Dosarul cocaina", asa cum a fost initial botezat dupa arestarea lui Robert Mircea Sandu, ar trebui rebotezat "Droguri VIP", cei implicati in ancheta pastreaza o discretie absoluta. Procurorul Gheorghe Muscalu, seful Sectiei de Combatere a Crimei Organizate din Parchetul General, este oficial in concediu. Contactat ieri in legatura cu aceste audieri, Gheorghe Muscalu a refuzat orice comentariu. Audierea ne-a fost confirmata insa si de surse din Politie. Foarte interesant, cei doi par direct implicati in aceasta retea, sursele noastre afirmand ca ei nu au fost audiati in calitate de martor.

Pe de alta parte, se pare ca Ileana Lazariuc si Tiriac jr. au fost adusi la Parchet in momentul in care se pregateau sa plece din tara, cei doi fiind opriti de procurori si de lucratori ai UM 0962 pe Aeroportul Otopeni, unde urmau sa se imbarce intr-o cursa cu destinatia SUA. Un alt personaj cercetat in acest dosar este Raluca Sandu (plecata din tara). Numele fetei presedintelui FRF a fost alaturat prima oara de droguri anul trecut, cand politia a gasit stupefiante in apropierea mesei pe care o ocupa cu cativa prieteni, printre care si Walter Zenga, in clubul "Office".

×
Subiecte în articol: eveniment