x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri “Cronica Cârcotaşilor” îşi hotărăşte soarta miercuri, în direct. Găinuşă: ”Discutăm despre trecutul, prezentul şi viitorul emisiunii”

“Cronica Cârcotaşilor” îşi hotărăşte soarta miercuri, în direct. Găinuşă: ”Discutăm despre trecutul, prezentul şi viitorul emisiunii”

de Dana Andronie    |    Carmen Dragomir    |    24 Oct 2011   •   13:17
“Cronica Cârcotaşilor” îşi hotărăşte soarta miercuri, în direct. Găinuşă: ”Discutăm despre trecutul, prezentul şi viitorul emisiunii”

Dupa mai bine de un deceniu de “Cronica Carcotasilor', miercuri, la ora 20:30, pe Prima TV, Mihai Gainusa va fi moderatorul unei emisuni speciale in care se va discuta despre viitorul “cronicutei'.

Referitor la ceea ce se va intampla cu emisiunea de acum incolo, Mihai Gainusa a facut cateva precizari pentru Jurnalul National:

Jurnalul National: Care va fi soarta “cronicutei'?

Mihai Gainusa: O sa vedem dupa emisiunea de miercuri.

J.N.: Nu ati luat o decizie?

M.G.: Vom vedea dupa emisiune. Acolo discutam despre trecutul, prezentul si viitorul emisiunii, vrem sa ascultam mai multe opinii, sa vedem ce spune lumea, daca este oportun, in ce formula ...

J.N.: Cine vor fi invitatii emisiunii de miercuri?

M.G.: E lume din media, din mediul artistic, din showbiz, mai putin politicieni ca nu ma intereseaza parerea lor...

J.N.: Reprezentantii Prima Tv au declarat ca emisiunea se va relua incepand cu 2 noiembrie.

M.G.: Prima Tv va da un comunicat in curand in care va anunta si editia speciala de miercuri.

J.N.: V-ati consultat pana acum cu acestia in ce priveste continuarea emisiunii?

M.G.: Suntem in discutii.

J.N.: Cu emisiunea de la Kiss FM ce se va intampla?

M.G.: Suntem in aceeasi situatie si la radio, este o situatie dificila, trebuie sa inteleaga toata lumea.

Mihai Gainusa a mai spus ca editia speciala de miercuri “va fi o emisiune despre emisiune. O sa fie ceva diferit, o discutie cu invitati", a declarat Mihai Gainusa. Editia nu va fi transmisa in direct, ea va fi filmata astazi si nu va avea scopul de a-l apara pe Serban Huidu, cel putin asa sustine colegul sau. “Nu este vorba despre apararea lui Serban sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Carcotasilor» si al echipei, fara Serban", a precizat Gainusa.

Intrebat daca din 2 noiembrie emisiunea "Cronica Carcotasilor" isi va relua formatul, Mihai Gainusa a raspuns: “Eu cred ca trebuie sa asteptam concluziile editiei speciale, ca sa vedem daca va mai fi «Cronica Carcotasilor» in 2 noiembrie".

In 1995, Serban Huidu s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea “Cronica Carcotasului', un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai tarziu, Huidu a intrat si in televiziune in calitate de prezentator, iar in 2000 “Cronica Carcotasului' a debutat pe micile ecrane, la Prima TV. In acelasi timp, Serban si Mihai au inceput colaborarea la radio, iar dupa un an de “tatonari', Gainusa a intrat in echipa Cronicii si emisiunea si-a schimbat numele in “Cronica Carcotasilor'.

In 2011, la 16 octombrie, Serban Huidu a provocat, la iesirea din localitatea brasoveana Timisul de Sus, un accident care a curmat vietile a trei oameni. Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput urmarirea penala, pentru uciderea din culpa.

CITESTE SI: Serban Huidu se retrage din viata publica

×
Subiecte în articol: serban huidu cronica carcotasilor