x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Flavia Mihăşan, "vecina" de la Neatza, ne-a dezvăluit cum a cucerit-o iubitul ei, Alexandru: "Îmi plac bărbaţii inteligenţi. Şi el e"

Flavia Mihăşan, "vecina" de la Neatza, ne-a dezvăluit cum a cucerit-o iubitul ei, Alexandru: "Îmi plac bărbaţii inteligenţi. Şi el e"

12 Oct 2016   •   17:12
Flavia Mihăşan, "vecina" de la Neatza, ne-a dezvăluit cum a cucerit-o iubitul ei, Alexandru: "Îmi plac bărbaţii inteligenţi. Şi el e"

În urmă cu 3 ani, viaţa Flaviei Mihăşan s-a modificat radical: a fost cooptată ca "vecină" a lui Răzvan şi Dani în emisiunea Neatza şi l-a cunoscut pe Alexandru, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra dansatoare de 32 de ani ne-a dezvăluit cum se înţelege cu cei doi matinali ai Antenei 1, dar şi cum îşi menţine silueta perfectă.

Jurnalul Naţional: Ai mai bine de trei ani de când eşti la Neatza. Te gândeai că vei rezista cu brio, mai ales că ai înlocuit-o pe Roxana Vancea, o tipă în vogă la acea vreme?

Flavia Mihăşan: Nu m-am gândit dacă voi rezista sau nu... Eram curioasă să văd cum mă voi simti într-un alt mediu, făcând altceva decât ceea ce am studiat. Şi uite că aşa au trecut ca prin farmec aceşti 3 ani.

Cum ai ajuns la Neatza? Ce îţi place şi ce nu-ţi place la locul tău de muncă?

Am ajuns să lucrez la Neatza în urma unui casting televizat. Îmi place acolo că învăţ zilnic câte ceva. Deşi lucrurile se întâmplă la aceeaşi ora, deşi este această rutină a programului, în emisiune se nasc tot felul de situaţii noi şi foarte dinamice. Îmi place echipa. Ţin foarte mult la toţi colegii mei, acum am o a doua familie. Sunt norocoasă!

Uneori, Dani şi Răzvan mai sar calul prin remarcile pe care le fac la adresa ta. Te superi?

Nu, nu mă supar. Efectiv, mă simt calită. Şi trebuie să recunosc, simţul umorului mi s-a dezvoltat de când îi cunosc, ceea ce, evident, este un plus.

Ce ai învăţat de la ei?

Multe, foarte multe. Lucrul care îmi vine cel mai repede în minte este că autoironia este mai mult decât binevenită în orice situaţie.

Ce faci după emisiune?

După emisiune "alerg". De obicei, am repetiţii pentru restul proiectelor în care sunt implicată. Momentan repet pentru două musicaluri, "Judy Garland" şi "Frozen", şi pentru un spectacol foarte drag mie, "From Marilyn to Manson", pe care îl puteţi vedea în fiecare vineri la Mulanruj.

Tot de trei ani eşti cu Alexandru. Cum te-a cucerit?

Mie îmi plac oamenii, bărbaţii inteligenţi. Iar el este inteligent.

Ce planuri de viitor aveţi?

Momentan suntem amândoi foarte "prinşi" cu munca noastră. Planul nostru este să ne sprijinim unul pe altul cum putem mai bine.

El spune că te vede actriţă, că e convins că o să joace într-un film alături de tine. Tu ce crezi?

Eu aşa aş vrea. Ar fi încă o dorinţă îndeplinită de pe lista mea de obiective.

Ce voiai să te faci când erai mică?

Visam să devin pianistă. Am făcut pian timp de 4 ani, dar nu cu mare succes. Nu mi-a placut foarte mult, preferam şi atunci, ca şi acum, ceva mult mai activ şi dinamic.

Unde te vezi peste 5 ani?

Încerc să trăiesc în prezent. Cred că ceea ce facem în prezent creeaza viaţa de peste 5 ani. Mă concentrez să-mi trăiesc prezentul corect. În felul acesta, peste 5 ani voi fi bine.

De unde pasiunea pentru dans şi fitness?

Pasiunea pentru dans are rădăcini adânci şi destul de timpurii. Dansul a venit spre mine. Eram elevă în clasa a IV-a într-o şcoală normală. Într-o zi a aparut la orele de cultură generală o profesoară de dans clasic de la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucureşti. După ce m-a rugat să fac o piruetă, a zâmbit şi mi-a propus să merg să dau examen de admitere la Liceul de Coregrafie. Aşa am facut: am dat examen şi am intrat. Aşa a început totul. Pasiunea pentru fitness a apărut un pic mai târziu, când deja eram conştientă de corpul meu, de felul în care arăt şi de felul în care ar trebui să arăt.

Pe lângă multă mişcare, cum îţi menţii silueta? Ce mănânci şi la ce ai renunţat să mănânci?

Am renunţat la carne acum 8 ani. Nu mănânc fast food, beau ceai verde aproape zilnic de vreo 4 ani şi încerc pe cât posibil să nu mănânc după ora 18.00.

Găteşti?

Dacă a găti înseamnă să fac salate şi câteva feluri de paste, atunci da, gătesc (râde). Chiar dacă nu o fac foarte des, când gătesc o fac cu mare plăcere, pentru că mă relaxează şi îmi place să mănânc ceva făcut de propriile-mi mâini.

×