x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri (VIDEO) Gică Popescu: "Mă trezesc la trei noaptea şi îmi vine să urlu. Tot ceea ce am muncit şi am realizat în 20 de ani în fotbal a dispărut într-o singură zi"

(VIDEO) Gică Popescu: "Mă trezesc la trei noaptea şi îmi vine să urlu. Tot ceea ce am muncit şi am realizat în 20 de ani în fotbal a dispărut într-o singură zi"

17 Noi 2012   •   00:15
(VIDEO) Gică Popescu: "Mă trezesc la trei noaptea şi îmi vine să urlu. Tot ceea ce am muncit şi am realizat în 20 de ani în fotbal a dispărut într-o singură zi"

 La primul interviu după decizia Curţii de Apel în "Dosarul Transferurilor", prin care a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, Gică Popescu a apărut foarte marcat de eveniment. El și-a exprimat speranța ca instanța superioară care va judeca acest caz va produce anularea acestei sentințe, singurul mod în care imaginea sa, construită prin muncă, printr-o prodigioasă carieră de jucător profesionist,  nu va putea fi pătată.

 
Invitat al emisiunii "Vorbe grele", realizată de Victor Ciutacu la Antena 3, fostul internațional a vorbit despre cum a primit decizia Curţii de Apel: "În acest moment am un urlet interior, brutal, îmi vine să urc pe casă şi să urlu. Mă trezesc la trei noaptea şi îmi vine să urlu. Tot ceea ce am muncit şi am realizat în 20 de ani în fotbal a dispărut într-o singură zi, în această săptămână.
M-au sunat oameni importanţi din fotbal, de la Barcelona, erau şocaţi, au crezut că voi fi închis, nu ştiau că e doar cu suspendare. Nu ştiu nici ce să le mai explic copiilor mei, asta a fost cel mai greu", a declarat Gică Popescu.
 
Fostul căpitan al Barcelonei a povestit și despre gândurile care i-au motivat de-a lungul prodigioasei cariere de jucător: "Voiam să-l depăşesc pe Gică Hagi, acesta a fost visul meu, să fiu mai bun decât el. Am fost căpitan la Barcelona, a fost neaşteptat pentru că Guardiola era crescut la Masia, era primul jucător provenit de acolo, și câştigase cu echipa Liga Campionilor"
 
Popescu a relatat şi o inedită întâmplare petrecută într-o vacanţă în Dubai, care demonstrează că prin seriozitatea cu care s-a angajat în fotbal a reușit să câștige chiar și respectul fanilor echipelor adverse: "Eram la un restaurant, am auzit că la o masă se vorbea turceşte şi m-am întors către locul respectiv. Nu am vorbit cu ei, dar după un minut  la masa noastră a venit chelnerul cu o sticlă de şampanie din partea lor. Nu am acceptat-o, dar apoi a venit chiar turcul, care mi-a zis - "Sînt fan Fener şi urăsc Galatasaray, dar ceea ce aţi făcut pentru fotbalul din Turcia merită toate aprecierile. Vă rog să acceptaţi acest cadou din partea mea"

 Interviu Gica Popescu

×
Subiecte în articol: Gica Popescu Vorbe grele