x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mirele Sarkozy

Mirele Sarkozy

de Roxana Roseti    |    03 Feb 2008   •   00:00
Mirele Sarkozy

Ieri-dimineaţă, la Palatul Elysee, preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu Carla Bruni.

Mai întâi a fost şuşoteală pariziană. Apoi, primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a confirmat.

 

Discret - Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, s-a căsătorit

 

Ieri-dimineaţă, la Palatul Elysee, preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu Carla Bruni.

Mai întâi a fost şuşoteală pariziană. Apoi, primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a confirmat, într-un mod şugubăţ: “Am oficiat căsătoria a doi alegători din arondismetul VIII, care locuiesc la numărul 55, pe Strada Faubourg Saint Honore” (adresa Palatului Elysee). “Este prima dată în istoria Republicii când un preşedinte se căsătoreşte în timpul mandatului, la Elysee. Ceremonia a durat aproximativ 20 de minute, s-a desfăşurat în prezenţa familiei şi a câtorva prieteni, mireasa a fost îmbrăcată în alb şi arăta superb,  iar mirele a fost la costum şi cravată. Erau emoţionaţi şi îndrăgostiţi!”, a mai precizat Lebel pentru cei dornici să le ureze însurăţeilor “Bon mariage!”. Conform AFP, comunicatul  de presă al administraţiei prezidenţiale a fost la obiect: “Doamna Carla Bruni-Tedeschi şi domnul Nicolas Sarkozy anunţă că s-au căsătorit în această dimineaţă (n.r.-sâmbătă), în prezenţa familiilor lor, în cea mai strictă discreţie”. 

 

Vizită

Sarkozy, 53 de ani, a divorţat în octombrie anul trecut de Cecilia Ciganer-Albeniz, după 11 ani de căsătorie. Curând după separare s-a afişat alături de Carla Bruni, 40 de ani, cântăreaţă şi fost manechin. La începutul lunii ianuarie, publicaţia Le Journal du dimanche dezvăluia faptul că cei doi se pregătesc pentru oficializarea relaţiei la începutul lunii februarie.

Mâine, preşedintele Franţei se va afla la Bucureşti, într-o vizită oficială.


 

 

Aici puteţi viziona documentarul “Sarkozy et Clara – Enquête sur un mariage”

 

 

×
Subiecte în articol: sarkozy eveniment