x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Primul castigator cu "Toate 3"

Primul castigator cu "Toate 3"

18 Mai 2004   •   00:00

Prima zi de concurs, primul castigator. Jackpot-ul de ieri, in valoare de 10 milioane de lei, a fost castigat de Gavril Pop, din satul Stana, judetul Salaj.

Gavril citeste Jurnalul National de mai bine de un an si participa la toate concursurile ziarului nostru. „Cand am vazut ca am castigat 10 milioane de lei, nu mi-a venit sa cred si am sunat la redactie. Sotia mea nu stie inca despre acest premiu. Nu am anuntat-o. Nici macar nu stiu ce voi face cu banii, dar mai mult ca sigur ca voi merge intr-un concediu cu familia", spune Gavril Pop.

Cumpara Jurnalul National in drum spre serviciu

Gavril are 34 de ani, este casatorit si are o fetita de 2 ani. Lucreaza la o firma de piese auto in Zalau, iar sotia sa este functionara la primaria din oras. Zi de zi amandoi fac naveta de la Stana pana la Zalau. „Eu si sotia mea cuparam Jurnalul National din Zalau, in drum spre munca. Este un cotidian excelent, iar noul format e intr-adevar atractiv. Ma intereseaza si ma atrage tot ce scrie in Jurnalul, mai ales numerele speciale de luni si anchetele pe care le faceti zilnic. Citesc Jurnalul National din scoarta in scoarta si mereu aflu cate ceva nou si interesant. Am participat la toate concursurile organizate de dumnevoastra si pana la urma am reusit", spune Gavril Pop, Primul castigator al Jackpotului de 10 milioane de lei. (Catalin Pruteanu)

×
Subiecte în articol: eveniment