x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Lumea Nouă

Lumea Nouă

de Loreta Popa    |    07 Mar 2010   •   00:00
Lumea Nouă

Muzeul Literaturii Române a fost neîncăpător pentru cei prezenţi joi, 4 martie, ora 16:00, la lansarea celei mai frumoase cărţi despre sfârşitul lumii... actuale.



Unii oameni încep să se trezească încet, încet şi să înţeleagă schimbările care se produc pe Pământ, alţii continuă să rămână în mlaştina unei nepăsări totale faţă de ei şi de cei din jurul lor. Astfel că apariţia unei cărţi care vorbeşte despre speranţă, iubire şi despre privilegiul pe care l-am uitat cu toţii, acela de a trăi aici şi acum, nu poate decât să ne bucure.

"Lumea Nouă", a autoarei best-seller-ului "Euratucu" Doina Şandru, abordează controversata problemă a anului 2012 folosindu-se de solide argumente ezoterice, asigurându-ne că nu vom fi martorii unei distrugeri a vieţii pământene, ci doar ai sfârşitului unei etape ce face parte dintr-o dezvoltare procesuală.

Doina Şandru ne-a vorbit despre modul în care putem să contribuim la Marea Schimbare: "Nu este o carte despre sfârşitul lumii. Ea este o carte, aşa cum spune şi titlul ei, despre Lumea Nouă! Nu este o carte pentru mintea omului, ci pentru sufletul lui. De aceea oricine va încerca să o citească altfel decât cu sufletul mai bine să nu o facă, pentru că nu va înţelege nimic! Ceea ce este scris în această carte trece de înţelegerea mulţimii.

5587-115448-mare_lumea_noua_2012_2016_doina_sandru_pro_editura_si_tipografie2009.jpgPe unii, mai slabi de înger, s-ar putea chiar să-i tulbure! Le recomand cu dragoste şi cu căldură să închidă cartea şi să n-o citească! Fericiţi vor fi însă cei care vor pătrunde înţelesul adevărurilor transmise în ea, căci cu siguranţă ei vor fi cei care vor ajunge să cunoască Lumea Nouă! Nu ştiu cu adevărat ce se va întâmpla în 2012, numai Dumnezeu ştie!

Cartea conţine doar câteva lucruri esenţiale care mi-au fost transmise şi despre care oamenii ar trebui să ştie, pentru a putea face faţă evenimentelor care vor urma. Ce ştiu cu adevărat însă este că tu însuţi pregăteşti adesea, fără să bănuieşti, evenimentele ce vor urma în cursul vieţii tale! Dacă viaţa ta este pusă în pericol, este un avertisment că tu însuţi ai dorit aşa, pentru a te îndepărta de rău şi a deveni mai bun!".

×
Subiecte în articol: alte orizonturi