x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special SPECIAL PENTRU... TAŢI/Noapte bună, copii!

SPECIAL PENTRU... TAŢI/Noapte bună, copii!

de Oana Georgescu    |    08 Mar 2009   •   00:00

Pentru că astăzi majoritatea femeilor sunt la petrecere (sau ar trebui să fie, fiind ziua lor), taţii ar trebui să se sacrifice măcar pentru o seară.





Ce ar trebui să facă taţii astă-seară? Să culce copiii, adresându-le cele mai potrivite urări, spunându-le poveşti şi, de ce nu, să le cânte atunci când îi pregătesc de culcare. Şi să-i îmbrace în cea mai frumoasă pijama. Deoarece stiliştii şi designerii specializaţi în îmbrăcăminte pentru copii au început să lanseze de câţiva ani colecţii de... pijamale. Ştiind că orice ofertă - mai ales în domeniul vetimentaţiei pentru copii este irezistibilă şi nu poate fi ignorată de părinţi. Pentru că somnul lor trebuie să fie lin, frumos, cu vise... roz, materialele din care sunt făcute pijamalele ţin cont de tot - textură moale, ţesături din fibre naturale, croi lejer, design, model şi linii moderne.

MOI, CĂLDUROASE. Cu ce îi îmbrăcaţi pe copii pentru somn? Cu pijamale moi, călduroase, colorate, cu imprimeuri vesele, simpatice. Noile colecţii de pijamale, dar şi de haine de casă pentru băieţi şi fetiţe propun o gamă completă şi foarte variată de modele. Pentru că trebuie să alegeţi ce-i mai bun pentru copii, nu trebuie să faceţi rabat de la calitate nici măcar pentru pijamale care au acum o croială deosebită, cu un design special, accesorii elaborate şi imprimeuri atent selecţionate. Copiii sunt încântaţi atunci când pijamalele lor sunt brodate, accesorizate cu nasturi şi dantele sau sunt serigrafiate cu diferite simboluri. Deşi pare de necrezut, firmele şi casele de modă care se... respectă colaborează cu un an înainte de lansarea noii colecţii cu psihologi, părinţi, designeri, trend-setteri şi... copiii!!! Şi nu dau greş niciodată, succesul fiind garantat.

DIN BASME. Copiii sunt întotdeauna încântaţi atunci când hainele de casă şi pijamalele par desprinse din basme. Adică au imprimeuri deosebite, combinaţii cromatice jucăuşe şi modele inspirate de personajele cele mai în vogă din benzi desenate, desene animate sau jocuri pe calculator. Multe buline, flori, dungi orizontale sau verticale, piese suprapuse, accesorii, broderii şi mai ales culoare - iată ingredientele succesului unei colecţii de pijamale pentru copii. Şi dacă pijamalele se asortează şi cu... jucăria preferată (apropo: taţii "de fete" nu trebuie să omită faptul ca şi păpuşa să aibă o pijama la modă), atunci copiii chiar vor fi în al nouălea cer. Aşadar, somn uşor, copii, succes, tătici, şi distracţie plăcută, mămici!

×
Subiecte în articol: copii tentaţii