x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "This is it", lansat simultan în peste 15 oraşe din lume

"This is it", lansat simultan în peste 15 oraşe din lume

22 Sep 2009   •   00:00
"This is it", lansat simultan în peste 15 oraşe din lume

Documentarul bazat pe materialul filmat cu prilejul repetiţiilor pentru seria de 50 de concerte pe care megastarul ar fi trebuit să le susţină în această toamnă la Londra, se va lansa simultan în 15 din marile capitale ale lumii. Filmul realizat de de Kenny Ortega va avea premiera miercuri, 28 octombrie, şi va rămâne pe ecrane timp de două săptămâni.



Special în cazul acestui proiect este faptul că, deşi marea majoritate a filmelor importante au premiere în mai multe locuri de pe glob, rareori acestea au loc simultan.

New York, Rio de Janeiro, Londra, Berlin şi Seul sunt citate de Reuters ca fiind oraşele care vor putea vedea primele documentarul, iar noi vă spunem că evenimentul va avea loc şi la Bucureşti.

În marile oraşe ale lumii, Sony, distribuitorul filmului, va amplasa ecrane gigant pe care vor fi transmise prin satelit imagini de la premiera din Los Angeles a documentarului. O mulţime de staruri sunt aşteptate să aducă un ultim omagiu megastarului stins din viaţă pe 25 iunie.

Sony Pictures a achiziţionat drepturile de difuzare ale materialului filmat în timpul repetiţiilor contra sumei de 60 de milioane de dolari. Documentarul Michael Jacson's This Is It ar putea să aducă administratorilor averii megastarului venituri în valoare de peste 200 de milioane de dolari până la sfârşitul anului, anunţă Reuters.

×
Subiecte în articol: special