x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Week-end matrimonial - Jolie acceptă, Victoria reînnoieşte, Rooney vinde

Week-end matrimonial - Jolie acceptă, Victoria reînnoieşte, Rooney vinde

17 Feb 2008   •   00:00
Week-end matrimonial - Jolie acceptă, Victoria reînnoieşte, Rooney vinde

12:45 Potrivit site-ul entertainementwise.com Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt, alegând să dea o nouă şansă mariajului. David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele în secret, în cadrul unei ceremonii care nu a fost un eveniment mediatic. The People informează  ca Wayne Rooney, şi logodnica sa Coleen McLaughlin au vândut cu 2,5 milioane de lire sterline (3,3 milioane de euro) drepturile de imagine privind nunta lor, care va avea loc în această vară.

Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt
Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt, alegând să dea o nouă şansă mariajului, potrivit site-ul entertainementwise.com.


Actriţa, în vârstă de 32 de ani şi care este din nou însărcinată, se va căsători cu Brad, în vârstă de 44 de ani, în apropierea reşedinţei lor americane, în primăvara acestui an.
O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că mama lui Brad, Jane, va fi prezentă la nuntă, după ce ea şi cu Angelina au trecut peste diferendele anterioare.
"Vorbeau despre căsătorie de ceva vreme. Au fost împreună trei ani şi sunt la fel de fericiţi ca întotdeauna. Faptul că s-a clarificat situaţia cu mama lui Brad a fost un lucru bun", a spus un apropiat al celor doi.
Cuplul plănuieşte o ceremonie intimă în Santa Barbara, unde Angelina şi Brad locuiesc împreună cu Maddox (şase ani), Pax (patru ani), Zahara (trei ani) şi Shiloh Nouvel (un an). Între Angelina Jolie şi mama lui Brad au existat tensiuni pentru că Jane a rămas apropiată de fosta soţie a fiului ei, Jennifer Aniston, după ce cei doi au divorţat în 2005.


David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele
David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele în secret, în cadrul unei ceremonii care nu a fost un eveniment mediatic, informează entertainmentwise.com.

Ceremonia a fost organizată de David Beckham la vila cuplului din Herfordshire, invitaţi să participe fiind numai prieteni apropiaţi ai celor doi. Victoria a aflat despre ceremonie în ziua în care aceasta urma să aibă loc.

"David a planificat cu meticulozitate totul timp de luni de zile. A fost un efort semnificativ să ţină totul secret", a declarat un apropiat al celor doi.

"A fost o zi frumoasă şi celor prezenţi le-au dat lacrimile atunci când cei doi şi-au repetat jurămintele. A fost simplu, frumos şi deloc mediatic. A fost vorba despre ei ca familie şi cuplu şi nu despre strălucire şi glamour", a declarat sursa citată.

 

Wayne Rooney a vândut cu 3,3 milioane de euro drepturile de imagine privind nunta sa 
 Fotbalistul echipei Manchester United, Wayne Rooney, şi logodnica sa Coleen McLaughlin au vândut cu 2,5 milioane de lire sterline (3,3 milioane de euro) drepturile de imagine privind nunta lor, care va avea loc în această vară, informează The People.

Această sumă reprezintă o cifră record, depăşind cele două milioane de lire sterline plătite cuplului Liz Hurley-Arun Nayar în martie 2007.

The People nu precizează numele companiei care a obţinut drepturile privind nunta lui Rooney, însă notează că aceasta se aşteaptă să câştige în urma acestei înţelegeri de două ori mai mult decât a plătit.

Wayne Rooney şi Coleen McLaughlin au început să facă planuri de nuntă după ce naţionala Angliei a ratat calificarea la Campionatul European. Pentru a alege locul unde va avea loc nunta, McLaughlin a vizitat mai multe castele din Anglia şi Irlanda, dar este posibil ca cei doi să opteze pentru Paris sau pentru Italia.

Fotbalistul şi logodnica sa ar putea dona o parte din suma obţinută din drepturile de imagine privind nunta lor unei fundaţii pentru copii.

Rooney are un salariu săptămânal de 100.000 de lire sterline, însă el mai câştigă câteva milioane de lire sterline din contracte de sponsorizare. Coleen McLaughlin a scris o carte care a devenit best-seller, a filmat un DVD de fitness, face reclamă pentru o firmă şi are propriul parfum. În prezent, ea are şi o emisiune la postul ITV2.

Wayne Rooney şi Coleen McLaughlin s-au cunoscut în 1998 şi au început să aibă o relaţie în 2001, când aveau 14 ani. Doi ani mai târziu, Rooney a cerut-o de soţie pe tânără, căreia i-a oferit un inel de logondă în valoare de 25.000 de lire sterline.

  • Mediafax

 

×
Subiecte în articol: brad rooney