x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport N'Doye nu se supără că este numit "omul negru"

N'Doye nu se supără că este numit "omul negru"

09 Mar 2010   •   00:00

Mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că nu este deranjat de faptul că atacantul Marius Niculae şi alţi colegi îl numesc "omul negru".
"Eu am vorbit mai puţin de când sunt în România, pentru că nu sunt aici să vorbesc. Nu am avut nici un conflict cu Marius Niculae, eu nu sunt aici pentru război, eu sunt pentru fotbal. Mulţi fotbalişti mă numesc negru, dar asta nu e o problemă pentru mine. Nu e deloc rău să fii negru. Nu sunt supărat", a spus N'Doye.
La finalul partidei Dinamo - Ceahlăul de sâmbătă, scor 1-1, Marius Niculae a refuzat să dea declaraţii presei, spunând "să vorbească «omul negru»", cu referire la N'Doye.

Vor victoria cu CFR
Cu privire la partida din etapa viitoare, cu CFR Cluj, Marius Niculae a declarat că Dinamo ţinteşte victoria, deşi formaţia ardeleană porneşte ca favorită. "Am pierdut două puncte cu Ceahlăul, dar sperăm să recuperăm cu CFR Cluj. Nu putem spune că suntem peste ei ca moral, ei joacă acasă şi sunt favoriţi. Dacă până acum obţineam 9 puncte poate că ne mulţumeam şi cu un rezultat de egalitate, dar acum mergem doar la victorie", a spus Niculae.
Partida CFR Cluj-Dinamo, din etapa a 21-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: redactie