x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 69, număr interzis pentru fotbalistul Dino Drpic

69, număr interzis pentru fotbalistul Dino Drpic

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Feb 2009   •   00:00
69, număr interzis pentru fotbalistul Dino Drpic

Liga Germană de Fotbal i-a interzis fundaşului croat Dino Drpic (27 de ani),  Karlsruhe, să poarte tricoul cu numărul 69. Forul german a luat decizia sub pretextul că acest număr este greu de citit, lucru contestat de fotbalist şi de planturoasa lui soţie, devenită în câteva săptămâni o atracţie în Germania, informează Agerpres.



La a doua apariţie a sa în campionatul Germaniei, sâmbătă împotriva lui Hamburg, Drpic a purtat tricoul cu numărul 11. Sfătuit de soţie, el a cerut noului său club să poarte tricoul cu numărul 69, cu posibile conotaţii erotice. "Karlsruhe era de acord şi chiar era de părere că e o idee bună în materie de marketing, dar Liga a respins cererea noastră", s-a plâns impresarul jucătorului, Milan Lopac.

Mai mult decât Drpic, cea care a făcut senzaţie în Germania este soţia sa, Nives Celsius, recent aleasă Miss Bundesliga. Tânăra începe să facă uitată altă soţie de jucător devenită celebră în această ţară, Sylvie van der Vaart, soţia internaţionalului olandez Rafael van der Vaart, transferat vara trecută de la Hamburg la Real Madrid. Fost model Playboy, Nives Celsius a început o carieră de cântăreaţă în ţara sa natală. Drpic (1 selecţie în naţională) a fost pus pe lista de transferuri de Dinamo Zagreb după ce soţia sa a povestit, pe un post de televiziune, că a făcut dragoste cu el chiar pe stadionul clubului.

×
Subiecte în articol: sport