x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Antrenor de la Sacchi in sus"

„Antrenor de la Sacchi in sus"

28 Apr 2004   •   00:00

Presedintele executiv al giulestenilor a declarat ca va ramane la club inca 8-9 ani si va lua singur toate hotararile. Mai intai se va ocupa cu formarea unui lot pe care-l va incredinta „unui antrenor de la Arigo Sacchi in sus".

DELIA GOMOESCU, DANIEL STAN

Esecul de la Brasov, al treilea consecutiv, a adus o adevarata revolutie la Rapid. Dupa ce patronul George Copos si presedintele executiv Ioan Becali au hotarat schimbarea obiectivului, anume renuntarea la implicarea in lupta pentru un loc in Cupa UEFA, fostul impresar continua sa-i uimesca pe fanii „visinii".

PUTERE. „Eu voi decide totul, ce jucatori vor ramane la vara, ce jucatori vor veni, pe cine voi aduce antrenor. Ma voi implica personal in selectia fotbalistilor. Sunt hotarat sa mai raman cel putin 8-9 ani la Rapid si sa fac ceea ce mi-am propus. Eu conduc clubul, nu George Copos", a declarat Ioan Becali luni seara in cadrul emisiunii „Fanatik", difuzata la TV Sport

MIZERIE. Presedintele giulestenilor a dezvaluit si ce model de antrenor isi doreste din vara: „Vreau un tehnician a carui valoare sa fie de la Arigo Sachi in sus. Ii pun lotul la dispozitie si il pun sa-l antreneze. Nu va sti nimic de combinatiile si de aranjamentele din fotbalul romanesc". Nu inseamna insa ca Viorel Hizo va parasi Giulestiul, lucru confirmat tot de Ioan Becali: „Hizo nu va pleca de la Rapid. Eu l-am chemat la echipa in calitate de prieten si va ramane cu siguranta in cadrul clubului. Vom vedea in ce calitate".

Nici Lucescu, nici Boloni

Desi patronul George Copos isi doreste revenirea la echipa a antrenorului Mircea Lucescu, mai ales acum, cand „Il Luce" este aproape de a parasi pe Besiktas Istanbul, presedintele Ioan Becali are alte ganduri. Cum a declarat ca noul tehnician trebuie sa fie de la valoarea lui Arigo Sacchi in sus, si sa nu stie prea multe despre fotbalul romanesc, este limpede ca va fi vorba de un tehnician din strainatate, si in nici un caz unul din Romania. Prin urmare, nici varianta Boloni nu mai pare plauzibila.

×
Subiecte în articol: sport