x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Bursucul" se teme de FC National

„Bursucul" se teme de FC National

07 Apr 2004   •   00:00

Parcursul excelent al „bancarilor" din returul campionatului a inceput sa produca valuri de ingrijorare printre celelalte formatii care se lupta pentru suprematie in Divizia A.

PERICOL. „FC National poate sa invinga pe oricine, daca are o zi buna si se concentreaza asa cum a facut in meciul cu Dinamo. Ei acum au un moral foarte ridicat si vor ataca podiumul. Normal ca ma simt amenintat de FC National si cred ca toate echipele de pe primele locuri ar trebui sa se simta", a declarat antrenorul Rapidului, Dan Petrescu.

SOLIDARITATE. „Bursucul" s-a aratat de acord cu tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone, care, dupa ce a fost ales antrenorul lunii martie de catre Jurnalul National, a spus ca va renunta la spectacol in favoarea jocului la rezultat. „Dintotdeauna au existat echipe care au jucat pentru rezultat. Spectacol este atunci cand castigi. Degeaba joci spectaculos daca pierzi", a spus Petrescu.


Dolha s-a accidentat

Dan Petrescu si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca nu a avut niciodata intreg lotul la dispozitie, din cauza accidentarilor. „Avem probleme, mici accidentari: Daniel Nicolae, Victoras Iacob, Robert Ilyes. Acum s-a accidentat si Emilian Dolha. Dar sper sa trecem peste aceste probleme, pentru ca avem un lot numeros, iar jucatorii care au semnat cu Rapid trebuie sa confirme", s-a plans Dan Petrescu, care a precizat ca intalnirea cu FCM Bacau, pregatita de Ionut Lupescu, din etapa a 20-a, nu este un duel al antrenorilor.

×
Subiecte în articol: sport