x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Cainii" fac selectie in Moldova

„Cainii" fac selectie in Moldova

27 Apr 2004   •   00:00
„Cainii" fac selectie in Moldova

Gruparea din Stefan cel Mare a pornit deja in cautarea de jucatori care ar putea imbraca din vara tricoul lui Dinamo.

SORIN ANGHEL
Prima tinta a gruparii din Stefan cel Mare este Sorin Frunza, mijlocas ofensiv la FC Vaslui.

ATRIBUTIE. Administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a primit sarcina de a-l monitoriza pe vasluian, urmand ca la vara sa aiba loc negocierile in privinta transferului sau. „Procurorul" a fost prezent sambata la Vaslui, unde a asistat la victoria gazdelor, scor 4-1, in fata celor de la CSM Medgidia. Sorin Frunza a fost cel mai bun om al meciului, reusind sa-si treaca de doua ori numele pe lista marcatorilor si sa creeze fazele din care Vali Badea a marcat celelalte doua goluri.

CALITATI. Vedeta vasluienilor are mari sanse sa ajunga la gruparea din Stefan cel Mare mai ales pentru polivalenta sa, el putand fi folosit atat mijlocas stanga, postul sau preferat, cat si in spatele varfurilor. In plus, pretul cerut de FC Vaslui, dar si pretentiile materiale ale jucatorului sunt mai scazute decat ale altui jucator de la Divizia A.

A fost ochit si Vali Badea

La Vaslui, Cornel Dinu a ramas impresionat si de atacantul Vali Badea, care si-a trecut si el de doua ori numele pe lista marcatorilor. Cel numit „Martorul", din cauza faptului ca este adept al cultului religios „Martorii lui Iehova", nu este prima oara cand e apreciat de Mister. „Procurorul" l-a mai vazut pe Badea intr-un joc amical pe care vasluienii l-au disputat in Antalya in pauza competitionala, atacantul reusind atunci 3 goluri.
×
Subiecte în articol: sport