x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Eu l-am facut mare pe Iordanescu!"

„Eu l-am facut mare pe Iordanescu!"

04 Mai 2004   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, considera ca, prin declaratiile calomnioase facute la adresa selectionerului Anghel Iordanescu, a contribuit la imbunatatirea situatiei materiale si a imaginii publice a acestuia, care ar trebui sa-i fie recunoscator.

PAUL ANDONE

Dupa cateva luni in care cei doi s-au perindat prin tribunale, boss-ul Stelei s-a ales cu o amenda penala. „Este clar ca sentinta pe care mi-a dat-o acea judecatoare nu a fost corecta, pentru ca amenda penala nu s-a mai dat pentru calomnie. Dupa ce eu am spus acele lucruri, lui Iordanescu i s-a marit salariul de trei ori si a devenit vicepresedintele PSD. L-am ridicat material, social si ca imagine. Daca nu faceam acele declaratii, nu mai ajungea unde este acum. Ar trebui sa-mi fie recunoscator si sa-mi dea cateva sute de mii de dolari, pentru ca nu visa el niciodata ca va fi vicepresedinte PSD", a spus Gigi Becali.

PARERE. Patronul Stelei sustine ca, dupa meciul Romania - Germania si-a schimbat parerea despre Iordanescu ca selectioner, dar nu si ca om. „A facut selectia corect si Dumnezeu l-a ajutat. Daca o sa si-o ia in cap, sa faca ceea ce a facut in trecut, Dumnezeu o sa-i dea iar una in cap! Oricum, acum, cluburile germane se vor interesa de fotbalistii romani, iar Steaua are patru, cinci jucatori la nationala", s-a aratat increzator Gigi Becali.

„In Ilfov nu poate sa faca smecherii!"

Gigi Becali considera ca PSD a facut o alegere proasta cand l-a numit pe Iordanescu vicepresedinte: „Cu Iordanescu am sa-mi termin disputele pe materie fotbalistica. Insa acum el este om politic, este vicepresedintele PSD si l-au pus tocmai in zona mea, in judetul Ilfov. O sa ne luptam in politica. Iordanescu sa tina cont ca nu o sa poata face nici o smecherie in Ilfov, pentru ca eu il monitorizez la maxim. S-ar putea sa aiba calitati de politician, dar PSD l-a luat pentru imagine. Insa l-au ales prost, pentru ca nu va atrage simpatii, ci antipatii", a spus presedintele clubului din Ghencea. Boss-ul Stelei va candida pentru postul de deputat de Ilfov din partea Partidului Noua Generatie.

Spune ca renunta la scandaluri

„Cand am aflat ca l-au luat vicepresedinte la PSD m-a bufnit rasul. Iordanescu nu poate sa reprezinte un adversar, el doar ma distreaza", a comentat Gigi Becali. El a mai spus ca nu se va mai certa cu oamenii din fotbal: „Este cazul sa termin cu certurile. O sa imi iau unele masuri de precautie: am sa stau la mine in Ghencea si am sa vorbesc numai despre echipa mea. Sa nu ma mai intrebati niciodata de Dinamo sau de Rapid pentru ca nu o sa va raspund. Intrebati-ma numai de Steaua. La alte meciuri nu o sa ma mai duc, la echipa nationala sau la alte cluburi, pentru ca sa nu mai am surprize. O sa vorbesc numai despre Steaua si politica". Becali a mai adaugat ca Steaua are lot de Liga Campionilor.
×
Subiecte în articol: sport iordănescu