x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Fotbal pe calculator!"

„Fotbal pe calculator!"

28 Apr 2004   •   00:00

Scandalul declansat de meciul din cadrul Seriei a III-a a Diviziei B, Tricotaje Ineu - Jiul, scor 1-2, considerat stategic de presa, a ajuns la judecata FRF, in urma memoriului depus de Mircea Govor, presedintele Olimpiei Satu-Mare.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE
Cazul va fi analizat astazi de Comisia de Disciplina.

RAPORT. Observatorul partidei de la Ineu, Zoltan Erdei, nu a consemnat nimic special in raportul meciului, considerand ca partida s-a jucat in conditii regulamentare: „Este parerea domnului Govor si a presei. Eu ce am vazut am scris in raport. Domnul Govor nici nu a fost la meciul de la Ineu, cum poate sustine ceea ce a spus?".

PRECEDENT. Un caz similar s-a petrecut cu mai multi ani in urma, la un meci desfasurat la Ploiesti, intre Petrolul si „U" Cluj. Atunci, observatorul Ion Craciunescu, actualul presedinte al arbitrilor, sesizand noncombatul celor doua echipe, a oprit jocul timp de doua minute. LPF insa nu a luat nici o masura impotriva celor doua formatii, clasand cazul.

JUDECATA. Presedintele Olimpiei Satu-Mare, Mircea Govor, a comentat imaginile de la meciul disputat la Ineu, transmise luni seara de TVR2: „Asa ceva se vede numai pe calculator, ca sa fac haz de necaz. Este jenant si inadmisibil sa se tolereze asa ceva. Daca se permite sa se joace un asemenea fotbal, atunci nu mai are rost competitia". Govor a fost chemat astazi la FRF, unde Comisia de Disciplina va judeca memoriul depus de oficialul satmarean.

Suspiciuni la un meci cu „U" Craiova

Formatia din Petrosani nu este pentru prima oara in acest sezon implicata intr-un scandal de acest fel. Toamna trecuta, in „saisprezecimile" Cupei Romaniei, la Petrosani urma sa vina Universitatea Craiova, aflata la momentul respectiv intr-o perioada de criza. Presa a semnalat ca, initial, Jiul ar fi trebuit sa se dea la o parte, dar, intr-o discutie ulterioara dintre patronii Dinel Staicu si Alin Simota, lucrurile s-au intors cu 180 de grade. In cele din urma, partida a fost castigata de Jiul cu 1-0.

×
Subiecte în articol: sport