x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Galactici" desfiintati

„Galactici" desfiintati

27 Apr 2004   •   00:00
„Galactici" desfiintati

Barcelona a impuscat duminica mai multi iepuri dintr-un singur foc. A invins marea rivala Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, iar esecul i-ar putea costa pe „galactici" titlul.

Delia Gomoescu

Mai mult, echipa lui Frank Rijkaard a devenit ea insasi o potentiala candidata la castigarea campionatului, chiar daca mai sunt doar 4 etape, iar distanta fata de liderul Valencia este de 5 puncte.

GENII. Dupa o prima repriza alba, Santiago Solari a deschis scorul in minutul 54. Antrenorul Barcelonei i-a trimis in teren in acelasi timp pe Luis Enrique si Kluivert, iar atacantului olandez i-au trebuit doar doua minute pentru a restabili egalitatea. Soarta meciului a fost insa determinata de eliminarea lui Figo si de geniul lui Ronaldinho. Mai intai portughezul a incasat al doilea cartonas galben in minutul 68. Apoi, brazilianul a trimis o pasa de senzatie catre Xavi, care a reluat spectaculos in plasa lui Casillas.

Figo a acuzat arbitrajul

La final, Figo si-a varsat nervii asupra arbitrului Alfonso Perez Burrull, considerand ca nu trebuia sa fie eliminat. „Am intrat la minge, nu la Puyol. Nici macar nu l-am atins. Problema este ca arbitrul a fost rau-intentionat de la bun inceput. Dupa meciul cu Valencia, am fost furati in toate partidele. Nu vreau sa gasesc scuze, dar rezultatul este inselator", a spus portughezul.
×
Subiecte în articol: sport