x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Inainte, Rapid juca frumos"

„Inainte, Rapid juca frumos"

13 Apr 2004   •   00:00

Intalnirea de maine dintre Universitatea Craiova si Rapid este una speciala pentru antrenorul gazdelor, Mircea Rednic. El va avea de infruntat formatia pe care a pregatit-o pana la finalul turului si cu care a castigat campionatul in sezonul trecut. De altfel, numele lui a fost scandat sambata in Giulesti.

  • Jurnalul National: Domnule Rednic, ce inseamna confruntarea de miercuri cu Rapid?

    Mircea Rednic: Mai putin ma intereseaza acum ce s-a intamplat cu mine la finalul turului si cu atat mai putin ce se petrece acum la Rapid. Este un meci special, dar nu pentru mine. Important este ca echipa mea sa joace bine si sa obtinem toate cele 3 puncte puse in joc.

  • Totusi, la Rapid v-ati creat un nume, iar acum, George Copos si suporterii va doresc din nou in Giulesti.

    Da! Ei ma apreciaza foarte mult, nu au uitat vremurile bune. Cand eram acolo, echipa avea sanse si la titlu si la Cupa, dar acum nu mai au la nimic.

  • Va intoarceti la Rapid?

    Nu! Nu se pune problema. Ma simt bine la Craiova, am fost primit extraordinar, lumea ma iubeste. De Pasti am primit foarte multe telefoane de felicitare, unii dintre ei mi-au pus, din restaurante, dedicatii muzicale sau imnul Universitatii.

  • Dinel Staicu a spus ca de la Craiova nu plecati decat la echipa nationala.

    Are dreptate. De la Universitatea nu plec decat la echipa nationala sau la un club din strainatate. De situatia de acum a Rapidului ce spuneti? Inainte, jucau un fotbal frumos, dar nu vreau sa intru in detalii. Sunt profesionist si nu ma intereseaza decat jocul echipei mele.

  • Invinge „Stiinta" pe Rapid?

    Va fi un joc foarte greu, pe care cred ca il vom castiga. Imi doresc asta din tot sufletul, dar nu pentru razbunarea mea, ci pentru continuitatea echipei.

    Mario Morcov

    Gandurile lui Dan Petrescu

    Dupa rezultatul de egalitate, 1-1, cu FCM Bacau, antrenorul Rapidului, Dan Petrescu, a dat vina pe jucatorii sai. „Din pacate, mentalitatea inca nu este cea care trebuie. Sunt cazuri in care unii fotbalisti vor intr-o saptamana mai usor, intr-o alta mai tare, si asa nu ajungi nicaieri. E important sa nu pierdem locul 3, care ne da sanse la o cupa europeana, dar sa incercam sa prindem si locul 2, cu toate ca eu nu renunt nici la primul loc. Pentru a calma spiritele, trebuie sa obtinem 6 puncte din meciurile cu Craiova si cu Farul."

  • ×
    Subiecte în articol: sport rapid