x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Ne putem califica!"

„Ne putem califica!"

03 Oct 2007   •   00:00
„Ne putem califica!"
Sursa foto: Marin Raica/

După 1-2 in prima manşă, pe teren propriu, campioana Romăniei are o misiune dificilă măine seară, in returul cu Elfsborg, insă dinamoviştii sunt increzători.

După 1-2 in prima manşă, pe teren propriu, campioana Romăniei are o misiune dificilă măine seară, in returul cu Elfsborg, insă dinamoviştii sunt increzători.

Deşi, după ultimele rezultate pozitive din campionat şi Cupa Romăniei, apele par a se fi liniştit in Ştefan cel Mare, de rezultatul returului cu Elfsborg din turul 1 al Cupei UEFA, de măine seară, va depinde viitorul campioanei. Dinamo pleacă dezavantajată nu numai de rezultatul din prima manşă de pe teren propriu, 2-1 pentru suedezi, dar şi de suprafaţa sintetică a stadionului din Boras, unde Elfsborg işi dispută meciurile de "acasă". Administratorul-delegat al "căinilor", Cornel Dinu, i-a urmărit pe adversarii dinamoviştilor in două jocuri pe "Boras Arena". "Sunt puternici şi disciplinaţi, trebuie să fim foarte atenţi", a avertizat oficialul "roş-albilor", care este optimist totuşi, in ciuda faptului că suedezii sunt favoriţi la calificare: "Eu cred că ne putem califica, deşi ei pleacă de la 2-1. Suprafaţa de joc reprezintă un handicap, dar jucătorii s-au pregătit pe teren sintetic şi ştiu ce ii aşteaptă". Şi Miklas Sandberg, suedezul lui CFR Cluj, a avertizat: "Ei joacă de doi ani pe sintetic şi cred că Dinamo nu are nici o şansă".

Lobonţ: "Putem intoarce rezultatul"

"Căinii" au plecat aseară spre Goteborg, iar in această seară vor efectua antrenamentul oficial pe "Boras Arena", un stadion cu o capacitate de 18.000 de locuri, dat in folosinţă in urmă cu doi ani şi omologat imediat de UEFA. Referitor la dificila misiune de măine seară a campioanei Romăniei in returul cu Elfsborg, portarul Bogdan Lobonţ este optimist. "Suntem in revenire de formă şi sunt convins că putem intoarce rezultatul. Calificarea in grupe este unul dintre obiective şi nu vrem să-l ratăm. Ultimele rezultate ne dau incredere, chiar dacă suedezii par favoriţi, după ce ne-au invins in tur cu 2-1", a declarat internaţionalul dinamovist. Dinamo va fi susţinută de un grup de suporteri, care vor pleca spre Goteborg in această după-amiază, la ora 17:00, de pe Aeroportul Băneasa, cu un charter. De asemenea, fanii dinamovişti din Suedia şi-au anunţat prezenţa la Boras, aşteptăndu-se ca la ora meciului să fie in jur de 500 de romăni pe arena lui Elfsborg.

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport