x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Villarreal supersonnyco"

„Villarreal supersonnyco"

16 Apr 2004   •   00:00

„Submarinul galben" a realizat cea mai buna performanta din intreaga sa istorie, calificandu-se in semifinalele competitiei, pornind din Intertoto

Spania si-a asigurat un loc in finala Cupei UEFA. Revelatia Villarreal, echipa venita din Cupa Intertoto, s-a calificat in premiera in semifinalele competitiei unde va da piept cu o alta reprezentanta a ibericilor, Valencia.

PERFORMANTA. Dupa ce a trecut de nume mari ca Galatasaray si AS Roma, Villarreal i-a trimis acasa si pe scotienii de la Celtic Glasgow, finalisti ai editiei trecute. Dupa 1-1 in Scotia, spaniolii au invins cu 2-0 pe „El Madrigal". Sonny Anderson a fost din nou omul-cheie al formatiei castiliene. Brazilianul a marcat primul gol al echipei sale si a pasat decisv pentru Roger la cel de-al doilea, determinandu-i pe ziaristii de la cotidianul „AS" sa titreze: „Villarreal supersonnyco". „Submarinul galben" va intalni in semifinale pe Valencia, invingatoare cu 2-1, ca si in meciul tur, in fata francezilor de la Bordeaux.

DECADERE. Spre deosebire de Spania, Italia a reusit „performanta" de a nu avea nici o echipa in fazele superioare ale cupelor europene. Inter, ultima reprezentanta a peninsularilor in Europa, a fost eliminata de Marseille, francezii castigand ambele manse cu acelasi scor, 1-0. In semifinale, formatia lui Jose Anigo va juca impotriva lui Newcastle, invingatoare cu 2-1 in partida cu Eindhoven.

Delia Gomoescu

×
Subiecte în articol: sport