x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A fost ziua Dobrin

A fost ziua Dobrin

de Elly Cîrstea    |    29 Oct 2009   •   00:00
A fost ziua Dobrin

O ţară întreagă s-a cutremurat la 26 octombrie 2007, când fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin s-a stins din viaţă.



Acum, la împlinirea a doi ani de la dispariţia Gâscanului, suporterii echipei FC Argeş au arătat că pentru ei Prinţul din Trivale este la fel de important şi amintirea lui va rămâne veşnic vie.

Microbiştii piteşteni au poposit luni dimineaţă la mormântul maestrului timp de jumătate de oră, unde au aprins lumânări şi au vorbit despre lipsa maestrului în conducerea echipei, dar şi despre situaţia grea de la club. La plecare, fanii alb-violeţi au scandat în mod repetat numele maestrului şi au cântat "Nicolae Dobrin", "Nu te vom uita", "Nicolae Dobrin să ştii că noi te iubim". Seara, galeria FC Argeş a marcat ziua dispariţiei inegalabilului Nicolae Dobrin chiar pe stadionul care poartă numele fostului idol din Trivale.

Zeci de microbişti l-au comemorat pe Nicolae Dobrin şi au aprins la jumătatea terenului zeci de candele cu care au scris "Nu te vom uita!".
La acest eveniment a participat şi Gica Dobrin, văduva marelui fotbalist, care a rămas profund impresionată de dragostea pe care au arătat-o suporterii faţă de soţul ei. Tot în semn de respect faţă de memoria Gâscanului, aproximativ 40 de suporteri FC Argeş au participat sâmbătă la un marş de peste 20 de kilometri. Tinerii au mers pe jos de la Piteşti la Mioveni, acolo unde s-a disputat partida Dacia Mioveni - FC Argeş (0-1), în Liga 2.

×
Subiecte în articol: sport