x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Abonaţii interzişi ai Stelei au din nou voie pe stadion

Abonaţii interzişi ai Stelei au din nou voie pe stadion

18 Mar 2010   •   00:00

Judecătoria Sectorului 6 a decis, joi, să ridice interdicţia impusă de clubul Steaua abonaţilor de la peluze, care l-au contestat pe patronul Gigi Becali. "Obligă pârâta să permită accesul pe Stadionul Steaua al reclamanţilor posesori de abonamente, în conformitate cu abonamentele achiziţionate de aceştia pentru sezonul competiţional 2009/2010, pe perioada de valabilitate a abonamentului, până la soluţionarea irevocabilă a dosarului", se arată în decizia Judecătoriei sectorului 6.

Pe de altă parte, la 15 aprilie, Judecătoria sectorului 6 Bucureşti va lua în discuţie legalitatea deciziei clubului sportiv de a le interzice accesul suporterilor pe stadion. Între timp, 50 de suporterii au solicitat instanţei emiterea unei Ordonanţe preşedinţială, prin care să li se permită accesul pe stadion, cerere judecată luni la Judecătoria sectorului 6. Marţi, instanţa a decis admiterea Ordonanţei preşedinţiale. Decizia Judecătoriei sectorului 6 poate fi contestată, în termen de cinci zile, la Tribunalul Bucureşti.

În replică, Gigi Becali a declarat, joi, că va face apel la decizia Judecătoriei sectorului 6 şi că nu va permite accesul fanilor interzişi pe stadion decât dacă aceştia vor veni cu judecătorul.

"Nu au câştigat nimic. E ca şi cum aş spune eu că cineva a câştigat un proces să intre la altul în casă să-l înjure. Nu există aşa ceva. Şi să zicem că a câştigat! Ce a câştigat? Să intre pe stadion. Să vină judecătorul şi să-i bage pe stadion. Să intre cu judecătorul. Ei tot pe bilete intră, tot pe buletine. Să facă fiecare câte o hotărâre judecătorească şi să vedem dacă intră cu ea. Dar eu nu cred că un judecător a dat aşa ceva. E posibil să se fi judecat la sectorul 1, dar merg mai departe, la tribunal, la Curtea Supremă", a spus Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: redactie