x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Accident în timpul Class One World Powerboat Campionship - Romanian Grand Prix

Accident în timpul Class One World Powerboat Campionship - Romanian Grand Prix

29 Aug 2009   •   00:00

O ambarcaţiune s-a răsturnat astăzi, în timpul competiţiei nautice de mare viteză Class One World Powerboat Campionship - Romanian Grand Prix, care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni pe Lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia.



Directorul firmei organizatoare a manifestării sportive, Ionuţ Barbu, a declarat că echipajul ambarcaţiunii este în afara oricărui pericol. "Oamenii au fost aduşi la mal, sunt OK, nimeni nu a fost rănit", a precizat reprezentantul firmei Power Marine.

Potrivit acestuia, s-a răsturnat barca Maritimo 11, condusă de un echipaj al Australiei, ţară care mai are o ambarcaţiune în competiţie. "În prezent, barca răsturnată este tractată la mal", a afirmat Ionuţ Barbu, fără a putea preciza dacă echipajul va fi sau nu scos din concurs.

A treia ediţie a Class One World Powerboat Campionship - Romanian Grand Prix se desfăşoară în staţiunea Mamaia, duminică la ora 15,00 urmând a se da startul celei de a doua curse a competiţiei. La concurs participă 11 echipaje din patru ţări.

×
Subiecte în articol: sport