x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mititelu: Sunt probleme financiare la club, dar fraţii Costea nu pleacă nicăieri!

Adrian Mititelu: Sunt probleme financiare la club, dar fraţii Costea nu pleacă nicăieri!

20 Ian 2010   •   00:00

Finanţatorul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut că există probleme financiare la club, dar a precizat că fraţii Costea nu vor pleca decât în Europa Occidentală, pe o sumă considerabilă, informează site-ul oficial al formaţiei din Bănie.



" Obiectivul nostru e să urcăm cât mai sus în clasament. Vom reuşi să ieşim cu fruntea sus din acest campionat.  Trebuie să trecem peste toate problemele, inclusiv cele financiare, care recunosc că există. Mark Wotte va rămâne mult timp la Craiova. E o mare diferenţă între el şi cei care au fost până acum la Craiova, e altceva. Sunt sigur că am adus un antrenor foarte, foarte bun şi am încredere că vor veni şi rezultatele", a spus Mititelu, citat de Mediafax.

Oficialul craiovean a afirmat că şi-a dorit ca atacantul Florin Costea să plece de la Universitatea, dar nu va accepta oferta clubului ŢSKA Sofia. "Florin Costea tot pleacă de vreo doi ani, ba la Steaua, ba la alt club. Când va fi să plece, voi fi primul care o să anunţ. Trebuie să recunosc că anul ăsta mi-am dorit să plece, dar nu am găsit deocamdată un club din afara României, ceea ce considerăm noi că merită Florin Costea. Patronii clubului ŢSKA Sofia insistă pentru el, însă noi vrem să-l vindem la o echipă din vest. Eram convins că nici Florin nu vrea să joace în Bulgaria. M-am întâlnit cu oficialii lui ŢSKA şi le-am spus că Florin Costea vrea să meargă, în principiu, în Europa Occidentală şi are un preţ important. Ei voiau să-l ia împrumut, cu 500.000 de euro. Când le-am spus suma, discuţia a durat doar şapte minute", a comentat Mititelu.

Adrian Mititelu spune că are informaţii potrivit cărora "cineva" de la FRF a încearcat să împiedice un eventual transfer al lui Florin Costea în străinătate: "Am refuzat cinci milioane şi jumătate de la FC Koln, acum un an şi jumătate, pentru Costea. Aceea a fost unica ofertă concretă. Deşi sunt foarte multe cluburi ce şi-l doresc, se pare că nişte rapoarte venite dinspre FRF îl dezavantajează. De exemplu, o echipă din Germania şi l-a dorit foarte mult şi, la ultima discuţie cu un impresar, care s-a ocupat de caz, acesta mi-a comunicat, citez exact ce mi s-a spus: «Se pare că cineva din FRF l-a vorbit foarte urât pe Florin, că e indisciplinat, că are viaţă nesportivă".

×
Subiecte în articol: sport