x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu: Drac gol la antrenamentul Fiorentinei, bolnav pentru naţionala României!

Adrian Mutu: Drac gol la antrenamentul Fiorentinei, bolnav pentru naţionala României!

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Aug 2009   •   00:00
Adrian Mutu: Drac gol la antrenamentul Fiorentinei, bolnav pentru naţionala României!

"Adrian Mutu este răcit. Are febră de 40 de grade şi va absenta de la meciul amical dintre România şi Ungaria", spun federalii fotbalului mioritic. "Mutu în rafale", titrează fiorentinanews. it după ce românul a dat patru goluri la antrenamentul de aseară al echipei de club!



În timp ce Răzvan Lucescu îşi biciuia elevii la Budapesta, la un antrenament oficial înaintea meciului programat în această seară cu Ungaria, la cateva mii de kilometri distanţă se producea un alt antrenament. Cel al italienilor de la Fiorentina, unul la care, în mod normal, Adtian Mutu nu avea ce să caute. Oficial, era foarte răcit! Totuşi, surpriză de proporţii pe terenul de la San Pietro a Sieve: Adrian s-a băgat la joc, participând la miuţa 9 la 9, “galbeni” contra “albi”. Spre deosebire de ultimele amicale, a arătat poftă deosebită de joc şi a dat 4 goluri în jocul câştigat de “galbeni” cu 5-2. “Mutu în rafale”, l-a caracterizat agenţia fiorentinanews. it. Ultimul gol, “delicioasă scăriţă cu stângul”, a fost aplaudat la scenă deschisă de tifosii viola.

Şedinţa de antrenament condusă de Cesare Prandelli a fost dedicată în totalitate meciului din play-off-ul Champions League contra Sporting Lisabona.


“Adi a fost răcit şi chiar nu putea să joace la Budapesta. Probabil a făcut un antrenament uşor la Fiorentina”
Ionuţ Lupescu, director general FRF

×