x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ADVERSAR - Şi sârbii au probleme

ADVERSAR - Şi sârbii au probleme

25 Sep 2008   •   00:00

Radomir Antic, selecţionerul Serbiei, se plânge că nu se poate baza pe un grup de fotbalişti, care să evolueze constant la echipele de club.



Radomir Antic, selecţionerul Serbiei, se plânge că nu se poate baza pe un grup de fotbalişti, care să evolueze constant la echipele de club.

Numit în urmă cu o lună la cârma naţionalei Serbiei, adversara României în grupa a 7-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2010, Radomir Antic crede că pentru echipa sa este vital să câştige meciurile de pe teren propriu şi să obţină cât mai multe puncte în deplasare pentru a spera în calificare. “Este o grupă foarte strânsă. Ca să rămânem în viaţă, este esenţial să învingem în ur-mătorul meci Lituania, înainte de a ne deplasa la Viena. Austria a bătut Franţa, aşa că se poate impune în faţa oricărei echipe din grupă”, a spus fostul antrenor al echipelor Real Madrid şi FC Barcelona. Acesta a identificat şi problemele cu care se confruntă naţionala Serbiei în ultimii ani: “Avem prea mulţi jucători peste hotare. Unii dintre ei au semnat cu mari cluburi, la care însă sunt doar rezerve. Îmi este foarte greu să găsesc un grup decent de fotbalişti care să joace în mod constant”. Altfel, Antic se declară dispus să pună umărul la reclădirea fotbalului sârb, al cărui prestigiu este măcinat de corupţie. “Sper să eradicăm aceste probleme. Suntem un popor temperamental, dar cu mare dragoste faţă de fotbal. Trebuie să transformăm din nou această emoţie într-o energie pozitivă.”

×
Subiecte în articol: sport