x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adversare - Rapaici e incert!

Adversare - Rapaici e incert!

21 Aug 2006   •   00:00
Adversare - Rapaici e incert!

Standard a castigat primul punct in actuala editie de campionat, reusind un 1-1 pe terenul lui Genk. Golul formatiei din Liege a fost marcat de Jovanovici (’34). Antrenorul Johan Boskamp a folosit echipa: Renard - Deflandre, Onyewu, Sarr, Matias - Defour, Geraerts, Fellaini, Rapaici (Kovalenko ’63) - Jovanovici, Sa Pinto (Dupre ’89).

ACCIDENTARE. Steaua ar putea scapa de cel mai periculos jucator al lui Standard, Milan Rapaici. Mijlocasul croat s-a accidentat in meciul cu Genk si este incert pentru confruntarea cu ros-albastrii din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Rapaici a fost inlocuit in minutul 63 cu Kovalenko, din cauza unor dureri la coapsa. Medicul echipei belgiene nu a vrut sa dea nici un verdict inainte ca jucatorul sa fie supus unor controale amanuntite: "Este prea curand sa spunem daca este vorba despre o mica ruptura sau de o intindere". Croatul a marcat ambele goluri ale lui Standard din meciul-tur.

BEITAR
Beitar Ierusalim a invins cu 1-0 pe Maccabi Petah Tikva in Cupa Toto. Unicul gol a fost marcat de Zandberg in minutul 41. Pentru formatia israeliana a fost ultimul joc dinaintea intalnirii cu Dinamo din turul 2 preliminar al Cupei UEFA.

FK SARAJEVO
Inaintea confruntarii cu Rapid din turul 2 preliminar al Cupei UEFA, FK Sarajevo a castigat cu 3-2 pe terenul lui Zepce, in etapa a 3-a a campionatului bosniac. Pentru formatia din Sarajevo au inscris Maksumici (’15), Mackici (’25) si Samir Duro (’53). Dupa trei etape, FK Sarajevo este lider in clasament, cu maximum de puncte, 9.
×
Subiecte în articol: sport