x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Agentul lui Schumacher: E mai uşor să întâlneşti o virgină de 50 de ani decât sponsori în F1

Agentul lui Schumacher: E mai uşor să întâlneşti o virgină de 50 de ani decât sponsori în F1

06 Mai 2010   •   00:00

Revenirea în Formula 1 după trei ani de absenţă a pilotului german Michael Schumacher nu a stârnit interesul scontat în rândul sponsorilor, agentul său, Willi Weber, declarând, într-un interviu acordat cotidianului Bild, că este mai uşor să găseşti o femeie virgină la 50 de ani decât sponsori.

"Vânzările nu sunt aşa cum ne aşteptam, există multe rezerve. S-a instalat o anumită «Schumi-saturaţie». Oamenii spun: «Dumnezeule, unde pilotează acum?» Toata lumea îl ştie drept un învingător permanent. În trecut, tribunele erau pline de şepci cu Ferrari. Acum pot să număr şepcile argintii cu degetele de la o mână. Acum, este mai uşor să întâlneşti o femeie virgină la 50 de ani decât sponsori în Formula 1", a declarat Weber.

Agentul fostului campion mondial a adăugat că este posibil ca odată cu apariţia unor rezultate mai bune, lucrurile să se schimbe. "Nu ştiu dacă se va ajunge la nivelul din trecut. Oamenii s-au obişnuit cu absenţa lui Schumacher. Michael a lăsat un loc liber, pe care l-a umplut Sebastian Vettel. Oriunde te uiţi, Vettel este noul Schumi. El este numărul unu în reclamele TV şi pe panourile publicitare. Asta şi pentru că Vettel are succes, iar Michael încă nu".

După patru etape din acest sezon, Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de F1, ocupă locul 10 în clasamentul piloţilor, la 50 de puncte distanţă de britanicul Jenson Button (McLaren) şi 40 de puncte de coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg.

×
Subiecte în articol: redactie