x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Al Ahly oferă 6 milioane de euro pentru Briliant

Al Ahly oferă 6 milioane de euro pentru Briliant

04 Iun 2010   •   00:00
Al Ahly oferă 6 milioane de euro pentru Briliant
Sursa foto: /Reuters

După Fabio Cannavaro, echipa Al Ahli este pe cale să mai dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Potrivit ziarului Corriere Fiorentino, citat de site-ul www.violanews.com, clubul din Dubai a pregătit 6 milioane de euro pentru a-l transfera de la Fiorentina pe atacantul român Adrian Mutu.

"Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, continuă să sondeze mai multe piste, inclusiv una care l-ar putea duce pe Adrian Mutu la Dubai. Al Ahli, echipa care abia l-a transferat pe Cannavaro, ar fi pregătită să-i ofere un contract de 3 milioane de euro anual jucătorului, cu o propunere de aproape 6 milioane pentru clubul Viola. Lui Adrian ar putea să nu-i fie de ajuns, dar Fiorentinei da", notează sursa citată.

Suspendat nouă luni de Tribunalul Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, Adrian Mutu va putea reveni pe teren în luna octombrie.

Adi Mutu a sosit la Fiorentina în vara lui 2006 şi de atunci a îmbrăcat tricoul viola de 78 de ori şi a înscris 54 de goluri. Deşi mai are contract cu până în 2012, atacantul român ar putea să părăsească Florenţa după ce Sinişa Mihajlovici a fost numit antrenor al Fiorentinei. Tehniciaul sârb îl înlocuieşte pe Cesare Prandelli, care va prelua naţionala Italiei după Cupa Mondială din Africa de Sud, urmând să-l înlocuiascăe pe Marcelo Lippi.

Mihajlovici nu-l agreează pe Mutu după un conflict care i-a avut protagonişti pe cei doi la un meci de Champions League disputat în 2003, pe vremea cînd sârbul juca la Lazio, iar Adrian la Chelsea. Un alt motiv pentru care "Briliantul" are zilele numărate la Fiorentina este faptul că fostul de-acum antrenor al Cataniei îl va aduce pe atacantul Jorge Martinez.

De serviciile internaţionalului român s-au mai interesat Fenerbahce, Beşiktaş şi AZ Alkmaar.

×