x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Al doilea polonez în Ghencea

Al doilea polonez în Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    01 Iul 2009   •   00:00
Al doilea polonez în Ghencea

După negocieri eşuate cu brazilianul Rapidului, Carlos Cesinha, roş-albaştrii au reuşit să-şi acopere postul de mijlocaş stânga, ajungând la un acord cu grecii de la Skoda Xanthi pentru transferul polonezului de 27 de ani, Rafal Grzelak.



Polonezul care are şi două selecţii în reprezentativa ţării sale a efectuat astăzi vizita medicală la INMS şi urmează să ajungă astăzi sau mâine în cantonamentul din Austria.
"Da, este adevărat. Am cumpărat un jucător de echipa naţională, e polonez. Am discutat cu Cristiano Bergodi şi cu Renzo Rossi şi am decis să-l cumpărăm. E mijlocaş şi sper să facă treabă bună. Eu nu ştiu mai multe despre el, antrenorii ştiu, eu doar îl plătesc", a confirmat patronul Stelei, Gigi Becali.

Grzelak a marcat şapte goluri în sezonul precedent al cam­pionatului elen şi va fi al doilea jucător polonez din lotul roş-albaştrilor, alături de fundaşul dreapta Pawel Golanski. În cariera sa, mijlocaşul leş a mai evoluat la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogon Szczecin şi Boavista Porto. Steaua a mai fost interesată de mijlocaşul portughez Edinho, ultima oară la AEK Atena, dar acesta a primit o ofertă tentantă de la PSG.

AZI, PRIMUL AMICAL
Steaua va achita şi suma solicitată de Estrella Amadora pentru Tiago Gomes, în jur de 350.000 de euro, mijlocaşul portughez va rămâne în Ghencea, fiind şi el aşteptat în Austria. Tiago ar urma să aibă acelaşi salariu ca şi în sezonul trecut, adică 150.000 de euro. Antrenorul Cristiano Bergodi va debuta astăzi pe banca Stelei, roş-albaştrii disputând primul meci amical, de la ora 19:30, împotriva echipei slovene NK Celje.

×
Subiecte în articol: sport