x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aliuţă: “UTA e de liga a doua”

Aliuţă: “UTA e de liga a doua”

de Jurnalul National    |    13 Mar 2008   •   00:00

Mijlocaşul Marian Aliuţă a declarat că speră să marcheze un gol, sâmbătă, în meciul Poli Ştiinţa Timişoara ­ UTA, din cadrul etapei a 23-a a Ligii I, şi să trimită formaţia arădeană în Liga a II-a, “acolo unde îi este locul”.

Mijlocaşul Marian Aliuţă a declarat că speră să marcheze un gol, sâmbătă, în meciul Poli Ştiinţa Timişoara ­ UTA, din cadrul etapei a 23-a a Ligii I, şi să trimită formaţia arădeană în Liga a II-a, “acolo unde îi este locul”. Jucătorul formaţiei bănăţene şi-a amintit că a înscris în urmă cu cinci ani împotriva formaţiei UTA, când evolua pentru Steaua. “Sper să o fac şi sâmbătă. Atunci UTA a retrogradat. Sper şi anul ăsta să facem tot posibilul să o ducem tot acolo unde îi este locul”, a spus mijlocaşul.
Însă Aliuţă se aşteaptă la un meci dificil cu UTA. “Cred că este o echipă foarte bună, nu mai sunt echipe slabe în campionatul românesc. O să avem un meci foarte greu şi trebuie să-l tratăm cu maximă responsabilitate. Este primul derbi al meu pe care îl joc, pentru că eu consider că derbi este la Timişoara, având în vedere că stadionul nostru are o capacitate mult mai mare decât al lor. Nu cred că vom avea probleme sâmbătă, pentru că eu consider că suntem mai buni ca ei”, a adăugat Aliuţă.

 

Atacantul Arman Karamyan, autorul unicului gol din partida Rapid ­ Poli Ştiinţa Timişoara (0-1), a declarat miercuri că va face totul pentru a câştiga meciul cu UTA. “Pentru noi este important că jucăm acasă. Avem mulţi suporteri şi trebuie să facem totul pentru a câştiga. Noi ne dorim să vină cât mai multă lume la stadion”, a menţionat Karamyan.
































×
Subiecte în articol: sport