x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ameninţare triplă pentru CFR Cluj

Ameninţare triplă pentru CFR Cluj

de Mihai Igirosanu    |    03 Mai 2010   •   00:00

Înfrângerea surprinzătoare suferită vineri seară la Ploieşti de liderul CFR Cluj a redeschis lupta pentru titlu. FC Timişoara şi FC Vaslui au profitat deja sâmbătă de pasul greşit al ardelenilor, câştigând meciurile de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi şi respectiv Ceahlăul Piatra Neamţ.

Aseară, campioana en titre, Unirea Urziceni, urma să evolueze, tot acasă, cu FC Braşov, iar cu o victorie s-ar înscrie şi ea în tridentul urmăritoarelor CFR-ului. "În meciul cu Ceahlăul, spre deosebire de alte dăţi, am reuşit să profităm de paşii greşiţi făcuţi de celelalte echipe aflate în lupta pentru podiumul Ligii 1", a declarat antrenorul Vasluiului, Marius Lăcătuş.

La rândul său, tehnicianul Timişoarei, Ioan Ovidiu Sabău, nu era extrem de bucuros: "Pentru mine e foarte greu să mă bucur, dar trebuie să am tăria să-i felicit pe jucători pentru efortul depus. Trebuie să jucăm 70 de minute, nu 45. Unii jucători ar trebui să ofere mai mult pe teren". "Nu ştiu dacă s-a relansat lupta pentru titlul de campioană. Ca să se producă acest lucru trebuie să câştige contracandidatele noastre. Cred că aici am pierdut doar o ocazie bună de a ne menţine avansul. Sper ca Astra să creeze aceleaşi probleme şi în jocul cu Steaua ca şi la meciul cu noi", a concluzionat antrenorul clujenilor, Andrea Mandorlini.

×
Subiecte în articol: sport