x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone: "La TAS avem cu adevărat şanse de câştig"

Andone: "La TAS avem cu adevărat şanse de câştig"

23 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul Rapidului, Ioan Andone, se aştepta ca membrii Comisiei de Recurs să respingă apelul înaintat de gruparea giuleşteană în cazul Varga-Bălan.

"Acum vom merge la TAS, acolo unde avem cu adevărat şanse să câştigăm. Altceva nu este nimic de comentat. Arbitrul a verificat toate legitimaţiile, a dat drumul la joc, iar din punctul meu de vedere rezultatul corect e cel din teren. Cine a făcut greşeala, să plătească, dar Rapid nu a greşit cu absolut nimic", a declarat Andone, vineri, pentru agenţia Mediafax.

Nici mijlocaşul Dacian Varga nu a fost suprins de decizia Comisiei de Recurs a LPF. "Mă aşteptam ca şi această comisie să dea 3-0 pentru Timişoara. Nu este nici o surpriză pentru mine. Eu nu mă simt vinovat cu nimic în acest caz. Eu am vrut să ajut Rapidul, nu să îl fac să piardă. Dacă ştiam că se va ajunge aici şi vom pierde cu 3-0, eu nici nu mai călcam pe teren în meciul cu FC Timişoara", a spus Varga.

Internaţionalul român este convins că nici el, nici Tiberiu Bălan, nu vor mai juca în Liga I în acest sezon: "Din punctul meu de vedere, şi eu şi Bălan, aveam drept de joc în meciul cu FC Timişoara, asta este părerea mea şi mi-o menţin. Sunt ferm convins că noi doi nu vom mai juca în Liga I până la finalul campionatului. Nu ştiu dacă cineva de la Ligă are ceva cu noi, dar din păcate am căzut la mijloc".

×
Subiecte în articol: redactie