x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone: "Luni discut cu Dinamo, până miercuri decid dacă rămân la Rapid"

Andone: "Luni discut cu Dinamo, până miercuri decid dacă rămân la Rapid"

23 Mai 2010   •   00:00

Locul şapte ocupat la finalul sezonului cu Rapid nu i-a scăzut cota lui Ioan Andone. Tehnicianul este dorit în continuare la gruparea giuleşteană, dar mai este şi în vizorul lui Dinamo şi al unor echipe din străinătate.

"Săptămâna viitoare, până miercuri, voi decide dacă rămân la Rapid. Nu contează decizia de la TAS în hotărârea mea. Am avut multe discuţii cu domnul Copos, sper să se şi pună în practică ce am discutat. Un prim pas a fost făcut, pentru că eu am insistat să-i prelungească acordul lui Cesinha. Să aduci un jucător ca Cesinha cu 500.000 de euro nu găseşti acum", a spus Andone.

Tehnicianul recunoaşte că va negocia şi cu şefii fostei sale echipe, Dinamo. "Discuţii sunt în continuare şi cu echipe din străinătate. Era o ofertă de la AEK Atena, dar ei i-au prelungit contractul lui Bajevici, încă una din Europa, plus cea de la arabi. Luni am o întâlnire cu cei de la Dinamo, nu am de ce să mă ascund. M-au contactat şi  le-am spus că discutăm după ce se termină campionatul, aşa că luni ne întâlnim. Eu tot Andone sunt, nu mă ascund, aşa şi pe mine ar trebui să mă deranjeze că discută ei cu Bergodi, nu?", a spus Andone.

Antrenorul a menţionat însă că Rapidul rămâne în continuare prima opţiune pentru sezonul viitor. "Oricum, pentru mine e o provocare mai mare titlul cu Rapid decât cu Dinamo, să iei cu o a treia echipă titlul în România, e altceva. Dar pentru asta Copos trebuie să aducă jucători. Eu i-am propus 15, să sperăm că luăm măcar şapte şi chiar şi cu şase aş fi mulţumit. Nu am discutat absolut nimic de bani, nu ştiu cine a spus de buget de şase milioane, asta e treaba domnului Copos, nu a mea", a afirmat Andone.

×
Subiecte în articol: redactie